Hlavní obsah

Další porce cviků, které zrychlí vaše hubnutí

Foto: Marie Bartošová

Naďa Harenčáková si pro vás připravila účinnou sestavu cvikůFoto: Marie Bartošová

Reklama

Cviky na vylepšení trávení u vás měly tak velký ohlas, že jsme se rozhodly pro vás briskně natočit cvičební video. Pomůže vám rozpohybovat metabolismus a zrychlit tak hubnutí. Zkuste ho!

Článek

Jasně, že je vaše tělo zimou zpomalené. Nic kromě spaní se mu vlastně nechce. Jenže vy byste přece jen s jarem nechtěli vypadat jako medvědi, viďte? Abyste mu tedy pomohli se rozpohybovat, začněte třeba s pozicemi z powerjógy, které jsou zaměřené na probuzení střev, peristaltiky a zkrátka celkové vylepšení vašeho trávení. Jak? Podívejte se sami zde:

„Stačí si párkrát tyto cviky zacvičit, a uvidíte, že se budete hned cítit lépe,“ uvádí lektorka jógy Naďa Harenčáková, která si pro vás cvičební sestavu připravila a ve videu vás jí provede. Pozice vám nezaberou moc času, proto je můžete provádět, kdykoli si najdete chvilku. Vnímejte dech, své tělo a soustřeďte se jen a jen na správné provedení... A až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě, budete mít odpověď :-).

Tip redakce:Pokud jste příznivci dynamického cvičení, inspirujte se třeba videem s názvem: Hardcore Spalovač nebo Funkční trénink. Klidnější pozice pak najdete v textu Cviky pro klidný spánek nebo v úvodu zmíněných 7 cviků, které vám vylepší trávení.

Tak co vy na to? Zkusíte, nebo se budete jen dívat?

Za umožnění natáčení děkujeme Energy studiu, Hellichova 1, Praha 1.

Reklama

Načítám