Hlavní obsah

Princezna Charlotte: Komu se podobá nejvíc? Babičce Dianě, nebo královně Alžbětě?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Už jste viděli nové oficiální fotografie princezny Charlotty, která se chystá do školky? My se na ni nemůžeme vynadívat! Ten kabátek, ležérně uvázaná šála a mašle ve vlasech? Prostě roztomilé! Kromě toho nám ale princezna Charlotte někoho nápadně připomíná…

Článek

Princezna Charlotte (2) platí spolu se svojí maminkou, vévodkyní Kate (36), za jedny z nejvíce stylových maminek a dcer vůbec. Není se čemu divit, jsou vždy dokonale sladěny, a přesto nijak nevyčnívají proti královským konvencím. Její bratr, George (4), je zase rošťák na první pohled. A velmi se podobá svému otci, princi Williamovi (35). Jako kdyby byli přes kopírák.

Je ale takto podobná i malá Charlotte své matce? Podle všeho geny z královské strany rodiny převažují – princezna se totiž podobá spíše své babičce, lady Dianě (†36)! Stejné buclaté tvářičky, stejně velké oči, stejný široký úsměv.

Foto: Profimedia.cz

Malá princezna Charlotte se podobá své babičce, lady DianěFoto: Profimedia.cz

Jenže kromě babičky Diany najdete i shodné rysy s prababičkou, královnou Alžbětou (91). Geny se prostě v jejich rodině nezapřou a akorát to dokazuje, že si někdy muži vybírají takové ženy, které jsou něčím podobné jejich matkám.

Foto: Profimedia.cz

Ale ani podobnost s prababičkou, královnou Alžbětou, se nezapřeFoto: Profimedia.cz

Už se nemůžeme dočkat, až budeme sledovat další fotografie malé princezny, jak vyrůstá, a přitom pozorovat, komu se bude čím dál tím více podobat. Třeba z ní nakonec vyroste druhá Kate, ostatně je to její maminka a podoba v dětských letech je tu také nezaměnitelná, viz fotka níže!

Foto: Profimedia.cz

Třeba bude za pár let malá Charlottka celá maminka Foto: Profimedia.cz

Komu se princezna Charlotte podobá podle vás nejvíce? 

Reklama

Načítám