Hlavní obsah

Nejsledovanější bříška světa: Které slavné ženy v roce 2018 porodí?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Podle tarotu je rok 2018 rokem čísla 2, které patří mimo jiné i srdci, sebeobjevování a také soucitu. Je tedy velmi silný na prožitky v emoční rovině. Děti, které přijdou letos na svět, mají předpoklad láskyplného života. Na které slavné novorozence se můžeme těšit?

Článek

Loňský rok patřil dvojčatům. Narodila se Beyoncé (36) a Jayovi-Z (48), fotbalistovi Cristianu Ronaldovi (32) a neznámé matce a pár dnů před Vánoci také bývalé tenisové hvězdě Anně Kurnikové (36) a zpěvákovi Enriquovi Iglesiasovi (42). Zatím sice nevíme, že by dvojčata čekali nějací další slavní rodiče, ale kdo ví, co nový rok přinese.

Vévodkyně Kate (35)

Snad nejsledovanější těhotnou ženou na planetě je v současné době vévodkyně Kate. S princem Williamem (35) čekají už třetího potomka, který by měl na svět přijít v dubnu. Pohlaví není známé, ale to ostatně nebylo ani u prince George (4), ani u princezny Charlotty (2). Nechme se tedy překvapit!

Foto: Profimedia.cz

Další královské miminko se má narodit už v dubnu 2018Foto: Profimedia.cz

Miranda Kerr (34)

Svého druhého potomka očekává australská modelka Miranda Kerr, ovšem prvního se současným manželem, podnikatelem Evanem Spiegelem (27). Téměř sedmiletého chlapečka Flynna má s bývalým chotěm, hercem Orlandem Bloomem (40) – naštěstí se rozešli v dobrém a dodnes spolu vycházejí bez problémů.

Foto: Profimedia.cz

Z předchozího vztahu má Miranda Kerr šestiletého syna Flynna a nyní čeká dítě s druhým manželemFoto: Profimedia.cz

Eva Longoria (42)

Ve svých dvaačtyřiceti letech se mateřství poprvé dočká i „zoufalá manželka“ Eva Longoria. Dle zdroje blízkého herečce měla děti sice vždy ráda, nikdy však pro ni nebyly prioritou a nechávala tomu volný průběh. Nyní s manželem Josém Bastónem čekají syna. Pro devětačtyřicetiletého ředitele televize to ale první dítě nebude – otcem se stane již počtvrté.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria si užívá ve dvaačtyřiceti své první těhotenstvíFoto: Profimedia.cz

Candice Swanepoel (29)

Modelka Victoria’s Secret sice čeká s modelem Hermannem Nicolim (35) už druhé dítě, ale zatím by to na ní poznal jen málokdo – dokázala to i pár dnů před Vánoci, když se na brazilské pláži ukázala jen v plavkách.

Foto: Profimedia.cz

Candice Swanepoel je na začátku těhotenství – a určitě by to na ní ještě nikdo nepoznalFoto: Profimedia.cz

Behati Prinsloo (28)

Manželka Adama Levina (38), zpěváka kapely Maroon 5, přivede letos na svět druhého potomka a roční Dusty Rose tak bude mít sourozence. Modelka si těhotenství velmi užívá a na svých sociálních sítích sdílí fotografie rostoucího bříška.

Foto: Profimedia.cz

Behati Prinsloo se svými fanoušky sdílí těhotenské fotografie Foto: Profimedia.cz

Lauren Hashian (33)

Z Dwayna Johnsona (45) udělá jeho partnerka, zpěvačka Lauren Hashian, už trojnásobného otce. Síly se ale nevyrovnají a doma zůstane nadvláda žen – má se  jim narodit druhá holčička a tříleté Jasmine přibude sestřička. Herec má ještě jednu dceru z předchozího manželství – šestnáctiletou Simonu Alexandru. Skoro to vypadá, jako kdyby mu holčičky šly lépe...

Foto: Profimedia.cz

Partnerka Dwayna Johnsona čeká druhé dítě, herec má ještě jedno z předchozího vztahu Foto: Profimedia.cz

Kylie Jenner (20)

Klan Kardashianů se opět rozroste! Tři z pěti sester jsou prý těhotné. Nejmladší Kylie Jenner bude mít první dítě, nejslavnější z klanu Kim Kardashian (37) čeká třetího potomka a Khloé (33) je údajně také těhotná. Jenže u Kim je to takové polovičaté, jestli to tak lze říct – dítě jí totiž odnosí a porodí náhradní matka.

Foto: Profimedia.cz

Dvacetiletá Kylie Jenner z klanu Kardashianových se těhotenstvím nikde moc nechlubí Foto: Profimedia.cz

Hilaria Baldwin (33)

Někoho to možná trochu překvapí, ale Alec Baldwin (59) se stane otcem už popáté, a až se další potomek do jejich početné rodiny narodí, bude mu šedesát. Hercově nejstarší dceři Ireland je dvaadvacet a má ji s první manželkou Kim Basinger (64). Se současnou ženou již mají čtyřletou Carmen Gabrielu, dvouletého Rafaela Thomase a ročního Leonarda Ángela Charlese. Tak uvidíme, zda se Baldwinovým napočtvrté narodí chlapeček, nebo holčička.

Foto: Profimedia.cz

Hilaria Baldwin je na začátku druhého trimestru Foto: Profimedia.cz

Čeká vás v roce 2018 také podobná radostná událost? 

Reklama

Načítám