Hlavní obsah

Desatero pro lepší sex 2

Foto: shutterstock.com

Neváhejte a převezměte iniciativuFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. díl - Již jste se naučili lepší metodu opečovávání partnera? Dobře. Je tedy správný čas na dalších 6 bodů intimního desatera! Zatněte pohlavní svaly a můžeme začít. Co třeba simulováním?

Článek

5. Přizpůsobte se každé situaci

I když máte v klíně z nějakého důvodu jednosměrku, nálada a chuť na mazlení by se měly brát na zřetel. Obnovení dopravy (tedy aspoň částečného provozu) lze docílit simulovaným pronikáním. K tomu potřebujete: Úd partnera zvlhčený na maximum a stydké pysky připravené na jeho návštěvu. Vložte si ho tedy mezi ně, stiskněte stehna k sobě a nechte milence, aby si zajezdil na horské dráze stejným způsobem jako při milování. Ale nejen pysky výborně poslouží pro napodobování. Rýha mezi půlkami čili gluteální oblast se k tomuto účelu využívá stejně. Známý je i způsob milování mezi ňadry. Že kdo maže, ten jede, netřeba připomínat – lubrikace je základ všeho.

6. Vyjadřujte obdiv

Je to jednoduché. Čím lépe se díky vám bude váš protějšek cítit, tím úžasnější očekávejte sex. Jako správná milenka dejte partnerovi najevo, že se vám líbí jeho tělo, vzrušující místečko tady nebo tamhle… (Pamatujte, že s upřímností nejdál dojdeš!) Jasně oceňte kvality partnera, ale přehlížejte jeho sebekritické poznámky, protože když se někdo cítí neatraktivní, nemá na mazlení náladu. A docílit takového bodu nejspíš není vaším plánem, že?

7. Cvičte své genitálie

Napětí živé tkáně neboli tonus pohlavních orgánů je synonymem pro skvělý sex a intenzivnější orgasmus. Každá žena by tak měla posilovat svůj pubokokcygeální sval a každý muž zase sval bulbokavernózní. Než si na těch termínech vylámete jazyk, zbrzděte – nejedná se o nic jiného než Kegelovy cviky čili stažení svalů na několik sekund. Žena trénuje při vykonávání malé potřeby, muž ohýbáním penisu a jeho udržováním ve zdvižené poloze do chvíle, než bude schopen pyjem pohybovat dopředu k sobě a zpět. Umět získat kontrolu nad svaly přímo při styku si žádá čas a postupné zdokonalování. Nicméně potom bude váš intimní život doslova velkolepý!

Foto: shutterstock.com

Důležité je vzájemně si důvěřovatFoto: shutterstock.com

8. Dbejte na důvěru

Chcete-li sklidit bohatou úrodu ze svého sexuálního pole, naučte se jednat s partnerem. Muži touží pro ženu něco udělat, ženy chtějí být vyslyšeny. Jemu dejte najevo, že ho potřebujete, ji nechte vypovídat, aby získala důvěru. I když si myslíte, že to se sexem nesouvisí, skutečnost nepopřete. Věřit znamená snáze se otevřít a vykročit nejen směrem k sexuálním hrám, které bez důvěry prostě nefungují. Myslete na to…

9. Využívejte svůj chtíč

Máte na to chuť, ale partner v nedohlednu? To neznamená, že se nemůže dozvědět o vášni, která na něj doma čeká! Zavolejte mu, napište, oznamte, co se vám honí hlavou. I kdyby byl v sebevětším pracovním stresu, minimálně ho to potěší. A co si budeme povídat: vědomí žádostivosti je mnohdy veliké afrodiziakum!

10. Buďte ve střehu!

Udržet si zájem partnera dá práci, ale milostné experimenty a momenty překvapení tento těžký úkol usnadňují. Když není čas ani prostředky, využijte aspoň kouzlo rychlovky. Převzetí iniciativy do vlastních rukou vás vrhá do pozice aktivnějšího, což je sexy samo o sobě. A všeobecně platí, že čím víc sexu je, tím se ho chce ještě víc!

Tak ať panuje ve vaší ložnici jen spokojenost!

Související témata:

Načítám