Hlavní obsah

Desatero sexuálního blaha

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

To, co chcete, mu názorně předveďteFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Spokojený sexuální i partnerský život? To se jako dá? Když se naučíte základní a věčná pravidla, jak mu tlumočit svá přání a vzít na vědomí ty jeho, máte šanci!

Článek

Muži versus ženy a ženy versus muži. Je to tak odpradávna. Mezilidské vztahy jsou tak křehké a složité, že mnohdy na ně vyšší dívčí nestačí. To určitě sama vidíte, když se s tím vaším dohadujete už jen o vynesení koše nebo vzdělání vašich dětí. Pravda je taková, že muži a ženy nebyli stvořeni pro to, aby si rozuměli, nýbrž spolu vycházeli kvůli kopulačním rituálům. A jsme zase u toho - sex, sex, sex. Je cestou do ráje i pekla... Ale co jeho pravidla?

Mužsko-ženské vztahy mají své principy. Aby se dal společný intimní a vůbec partnerský život pokládat za vyhovující a fungující, je potřeba respektovat následující pravidla hry. Z pohledu ženy jsou to tyto:

1. Někteří muži mají mozek v kalhotách, co si budeme vyprávět, a to znamená, že rozum jim v jistých chvílích vypovídá službu. Nechtějte proto vést rozpačité monology o tom, jak vás unavuje jeho způsob stimulace vašeho poštěváčku, ale rovnou mu ukažte, jak to má dělat! Berte to tak, že muži reagují na vizuální podněty lépe. Bonusem je úspora času.

2. Ukázaná platí! Muži nejsou jasnovidci. Jako u bodu jedna: Mějte na paměti, že jako malí kluci sice dokázali sestavit ze stavebnice ropné plošiny a několikapatrová parkoviště bez návodu, ale vy jste těžší kalibr. A při seznámení jste mu nedala osobní manuál. Zoufale tak bude hledat vhodné kombinace a cesty, jak postavit stabilní stavbu - a ukázat vám své šikovné prsty, jazyk i penis. Nečekejte, že to pozná bez nápovědy a veďte ho!

3. Sarkasmus a hloupé řeči typu: „Stejně se ti nepovede přivést mě k orgasmu..." Nebo: „Tohle bys musel dělat o hodně déle, aby mě to vzrušilo," se negativně podepíší i na tom největším snažení. Snažte se být spíš pozitivní a najít na jeho způsobu taky něco hezkého, za co se může pochválit.

4. Neházejte vinu na druhé a jednoduše přijměte odpovědnost za své pocity, tužby a emoce. Je hrozně jednoduché označit partnera za neschopného, když sama se třeba nedokážete dostatečně uvolnit.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dejte průchod své fantaziiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

6. Muže chvalte, chvalte a chvalte. Jen tak se dočkáte, že se příště bude zase o něco snažit.

7. Ujistěte mezi řečí svého milého, že od něj neočekáváte nadpozemské sexuální výkony, neb on a vy jste taky jenom lidi. A pokud se objeví problém, budete ho řešit společně.

8. Naučte ho, že když jste něžná vy na něj, bylo by záhodno vám to oplácet. To platí i pro roztomilé hry a pochvaly.

9. Pokud muž ve své snaze vůči vám poleví, je čas na překvápko: Pokud můžete, odjeďte třeba s kamarádkou na víkend pryč. Ukažte mu, že jste schopná rozhodovat i existovat bez jeho osoby, kdykoliv si zamanete.

10. Fantazie je od toho, aby se někdy pustila na špacír. Tak to vezměte na vědomí!

Na toto desatero zapomeňte, pokud pouze chcete chlapa změnit, nemáte náladu tolerovat jeho nedostatky či celkově podléháte dojmu, že pro váš vztah už není záchrany. Tak to si raději najděte nějakého nového a zkuste na něm takto experimentovat hned v začátcích vztahu

Aby pánové nejásali, že snažit se má pouze žena, tak i pro ně platí pravidla. Ale ty už dáme dohromady spolu. Co vám vadí na vašem partnerovi? Snaží se málo? Čeká, že mu s radostí padnete do klína, ale o nějaké předehře snad ani neslyšel? Jaké by měl respektovat sexuální zákony vůči vám? Napište nám na info@prozeny.cz a vymysleme společně desatero pro naše milé mužíčky! Těšíme se na vaše postřehy! (Já tedy mimořádně....)

Reklama

Související témata:

Načítám