Hlavní obsah

Diagnostika pleti: Zvládnete ji online

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak pečovat o pleť, aby dostala přesně to, co potřebuje, byla stále krásná a zářila zdravím? Vyzkoušejte Diagnostiku pleti od Yves Rocher a získejte rychlé doporučení péče přesně pro váš typ.

Článek

Yves Rocher, výrobce rostlinné kosmetiky od roku 1959, patří k nejoblíbenějším kosmetickým značkám na francouzském trhu, a loni se dokonce ve Francii stala značkou číslo jedna. Její vědecký tým se mimo jiné zaměřuje na vývoj přípravků péče o pleť a hledá neustále nové rostlinné složky, které maximálně prospívají různým typům pleti.

Nevíte si rady, jaké kosmetické přípravky jsou vhodné právě pro vaši pleť? Vyzkoušejte Diagnostiku pleti Yves Rocher – rychle, online a úplně zdarma! Více na na http://www.yves-rocher.cz/diagnostika_pleti

Diagnostika pleti v deseti krocích

Víte, která rostlina prospěje vaší pleti nejvíce? V Yves Rocher to víme a v online diagnostické poradně velmi rychle a snadno zjistíte, jaké produkty jsou pro vaši pleť ty nejvhodnější. Čeká na vás deset otázek a po jejich zodpovězení výsledek s doporučením. Test nezabere více než dvě minuty, stačí jen, když budou vaše odpovědi pravdivé a správné.

Souznění rostlin s pletí je klíčem k účinnosti každodenní péče

Rostlinná kosmetika Yves Rocher nabízí speciální řady produktů, které jsou určené pro konkrétní typ pleti a pokožky nebo řeší nějaký specifický nedostatek. Péči o pleť byste měli věnovat alespoň pár minut ráno i večer a nevynechat žádný ze základních kroků: čištění, tonizace a aplikace denního nebo nočního krému. Péči pak můžete doplnit aplikací séra, peelingem jednou až dvakrát týdně, maskou, péčí o oční okolí apod. Vaše pleť se vám odmění zdravým vzhledem a hebkostí na každý dotyk.

V Yves Rocher jsme pro vás nachystali Průvodce péčí o pleť, který usnadní orientaci ve výběru vhodných produktů, ať už je vaše pleť suchá, normální, smíšená nebo ji trápí nějaká ta vráska.

Každá řada vzniká unikátním spojením základní rostlinné složky s dalšími účinnými látkami. Výsledkem jsou jedinečné produkty odpovídající na otázku „jak mít krásnou pleť.”

Řady péče o pleť Yves Rocher

Jak správně určíte svůj typ pleti? Rozlišujeme čtyři základní skupiny zdravé pleti: normální, smíšená, mastná a suchá.

Podívejme se velmi stručně, jaké mají jednotlivé typy specifické ukazatele.

Pleť normální je na první pohled téměř bezchybná. Nesetkáme se u ní s výraznými póry, červeným zarudnutím ani se šupinatou pokožkou. Jediné, co můžeme zaznamenat, jsou nepatrné mastné stopy v oblasti T - zóny. Pro tuto pleť je vhodná řada Hydra Végétal, která díky obsahu mízy z javoru a agáve pokožku dlouhodobě hydratuje.

Smíšenou pleť poznáme podle mastnější T – zóny, tedy oblasti čela, nosu a brady, a sušších míst na tvářích. I pro tento typ pleti doporučují kosmetické poradkyně Yves Rocher řadu Hydra Végétal.

Nadprodukce kožního mazu je jasným ukazatelem, že se jedná o mastnou pleť. Průvodce péčí o pleť vám rychle napoví, že pleť zmatníte produkty z řady Sebo Végétal, a to díky obsahu pudru ze šišáku bajkalského.

Suchá pleť vytváří na svém povrchu nepříjemné šupinky. Pleť je také často hrubá a vykazuje známky pnutí. Řada Nutritive Végétal od Yves Rocher byla speciálně vyvinuta právě pro suchou pleť. Obsahuje rostlinnou mízu z jasanu nebo vodu z bio vilínu, která pleť dlouhodobě vyživuje.

Odborníci Výzkumu Yves Rocher věnují speciální pozornost vývoji kosmetických přípravků vhodných k boji proti vráskám a proti stárnutí pleti.

Svoji účinnost v testech prokázaly tři verze řady Sérum Végétal. Rozjasňující péče je určená pro věkovou skupinu 30+, Vyhlazující péče je vhodná pro skupinu 40+ a Zpevňující péče, vhodná pro 50+, napomáhá zralé pleti udržovat její pružnost a elasticitu.

V boji proti hlubokým vráskám, suché a oslabené pleti je nejúčinnější legendární řada Riche Crème, která pleť dokonale regeneruje.

Pokud žijete v městském prostředí a váš život je plný každodenního stresu, vaše pleť je unavená, potřebuje účinnou vzpruhu a ochranu, vyzkoušejte horkou novinku: Sérum s dvojím účinkem Elixir Jeunesse. Chrání a revitalizuje pokožku, napomáhá v boji proti drobným vráskám a dodává ji mladistvý vzhled už po prvním měsíci používání.

Jestliže dáváte přednost luxusním přípravkům vhodným proti všem typům vrásek a v každém věku, skutečně komplexní péči vám poskytne exkluzivní řada Anti-Age Global.

A chcete-li své pleti dopřát profesionální péči, neváhejte alespoň jednou za čas navštívit některý z kosmetických salonů Yves Rocher, kde vám s diagnostikou pomohou.

Seznam kosmetických salonů najdete zde: http://www.yves-rocher.cz/salony

Reklama

Související témata:

Načítám