Hlavní obsah

Dobrý milenec? Pozná se podle toho, co jí, i jak vás drží za ruku

Foto: Profimedia

Jak se chová muž mimo postel, tak se chová i v ní. Pravidlo je celkem jednoduchéFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je možné charakterizovat a popsat, jaký druh muže se v posteli chová jako princ? Manýry, styl, chuť k jídlu i řeč těla jsou indikátory! A nesuďte knihu podle obalu, tvrdí britská odbornice!

Článek

Uznávaná sexpertka a velmi často citovaná televizní i rozhlasová osobnost Tracey Cox tvrdí, že sexuální šikovnost muže se dá dobře odhadnout podle několika kritérií. Vše, co musíte udělat, je sledovat, co vámi vybraný muž dělá a jak se chová.

To, jak jí

„Jen málokdo by popíral, že nejlepší milenci jsou požitkáři,“ prvotně tvrdí sexpertka s tím, že dobrý apetit a přehled o surovinách, pokrmech i chutích obvykle znamená to, že dotyčný má zdravý přístup k sexualitě a funkční libido.

Podle ní samozřejmě existují jedinci, kteří žijí proto, aby jedli, nebo jedí proto, aby žili, ale věc se má tahle. „Upřímně řečeno, já bych vsadila spíš na chlapa s kily navíc, než na toho, který má na břiše buchty a dá si jedno dušené kuřecí prso každých čtrnáct dní,“ podotýká. A dál?

To, jak mluví

Pokud se vyjadřuje monotónně a mění výraz obličeje asi tak jednou za hodinu, a navíc moc neprojevuje nadšení ani při dobré zprávě, pozor na nudu v posteli. Naproti tomu osoba, která při vyprávění máchá rukama tak, až málem porazí číšníka, je plná života a vášně. Komu dáte přednost?

Foto: Profimedia

Je zábavný společník? Tak to by mohl mít hlavu plnou neotřelých nápadů!Foto: Profimedia

To, jak se baví

Milence si vybírejte i podle toho, jaký je komunikátor. Pepík se bojí zavolat i na linku telefonního operátora, protože „nemá náladu bavit se s cizím člověkem“? Pak je něco špatně. Platí pravidlo, že sociálně vyzrálé osoby (čím lepší komunikátor, tím lepší milenec), jsou v posteli výkonnější než ti ostatní. Tracey Cox tvrdí, že tito lidé snáze vyhoví vašim požadavkům a sexuální uspokojení je s nimi pravděpodobnější.

To, kam si sedá

Všímejte si, kam si tenhle samec sedne, když je s vámi! Vedle vás a ještě si sedadlo natočí směrem k vašemu trupu, takže jinými slovy odmítne pozorování ostatních lidí v místnosti, protože se bude soustředit na „důležitější věci“? Pak je to váš vítěz. Dá se totiž předpokládat, že dostanete stejnou péči i v soukromí.

To, jak se dotýká ostatních

Podává ruku jako loutka? Drží si ji od těla, aby mu nikdo nenarušil osobní prostor? Celkově je ztuhlý a ani jednou se nedotkl nějaké vaší bezpečné zóny, jako třeba ruky, předloktí či ramene? Tihle muži obvykle nejsou vášniví a bohužel vynikají v emoční i sexuální odtažitostí. Jejich kolegové, kteří se gesty a dotyky nebojí vyjadřovat sympatie i lásku, je při sexu s vámi převálcují.

Foto: Profimedia

Popřemýšlejte o tom, jak moc má rád mimoděčné dotekyFoto: Profimedia

To, jak vás drží za ruku

„Významný ukazatel charakteru? Když vás chytí za ruku a proplete prsty, je velmi erotický. Dobří milenci se často dotýkají všech částí ženské ruky, což vyjadřuje touhu být fyzicky i emocionálně spojen,“ uvedla sexuoložka pro britský deník Daily Mail s tím, že muž, který se vás drží jen tak polovičatě či velmi laxně, si v posteli moc hrát nebude. A na polibky si pozor dejte taky!

To, jak líbá

Živočišní, vášniví i romantičtí pánové se rádi a dobře líbají. (A někdy při tom i zasténají, což je dobré znamení.) Podle Tracey Cox pokud ten váš původně milý chlapík líbá hrozně, do postele s ním ani nechoďte. Taky proč byste to měly dělat, když je strašná už i první meta?

Samozřejmě, můžete si najít čas a snažit se o zdokonalování líbací techniky svého nápadníka, ale bude to k něčemu? Na moc šancí to nevypadá. Na druhé straně, získáte čas. Ti, kdo se vyhýbají spojení jazyků a moc ho nepoužívají, na pohlavní styk nepospíchají. Předehra se tak může odložit na neurčito. Jásáte?

A jak se podle vás pozná muž, který to v posteli umí roztočit?

Reklama

Načítám