Hlavní obsah

Dopřejte svým dětem dětství plné pohybu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není žádnou novinkou, že vápník je stěžejním prvkem v těle a stavebním kamenem kostí i zubů. Víte, že 90 % kostí se tvoří pouze do 17 let a zbývajících 10 % vápníku může být doplněno jen do dovršení 30 let?

Článek

Je velmi důležité dbát na pravidelný přísun vápníku od útlého věku, protože později už nebude příležitost, lépe řečeno, bude to zbytečné. A nám, rodičům, přece nejde o nic jiného než o rozzářený obličej našich dětí a aby byly zdravé jako řípa.

(Ne)dostatek vápníku

Jedním z nejdůležitějších prvků ovlivňujících hladký průběh růstu dětských kostí a zdravý pohyb je vápník. Všichni to víme, ale mnohdy tomu nevěnujeme další pozornost. A to je chyba. Právě v období školního věku můžeme reálně ovlivnit, jak se bude našim potomkům vést v dospělosti. Odhaduje se, že mezi 9. a 19. rokem přijímá pouze 20 % dívek a 50 % chlapců odpovídající množství vápníku, což je poměrně chatrná bilance, když si uvědomíme, jak jsou děti aktivní.

Floradix Kindervital v tekuté formě pomáhá zdravému vývoji dětí

Kde ho získat

Přirozený příjem vápníku by měl být zajištěn vyváženou stravou bohatou na mléčné produkty a rovněž bílkoviny. Ty obsahují třeba čerstvé ořechy, luštěniny, obiloviny a „oblíbená dětská zelenina“ jako brokolice, kapusta a květák. Potomci bývají svéhlaví soupeři a v záplavě fastfoodů, sladkostí či brambůrků nemá zdravé jídlo šanci. Zvýšená konzumace nezdravých potravin navíc způsobuje, že se vápník z těla odbourává. Jak se tedy můžeme ujistit, že ho mají potřebné množství, když to pouhým okem nepoznáme?

Floradix Kindervital je přirozený zdroj vápníku a 9 hlavních vitaminů

Kindervital jako řešení

Vhodným řešením, jak zajistit dostatečnou dávku všeho potřebného, je doplněk stravy Floradix Kindervital pro děti.

Floradix Kindervital je komplexní doplněk stravy poskytující dětskému organismu optimální poměr jednotlivých složek, které přispívají k vývinu zdravých kostí a silného imunitního systému.

Obsahuje nejen vápník, ale také 9 základních a nepostradatelných vitaminů: A, E, C, B1, B2, niacin, B6, B12, včetně vitaminu D, jenž pomáhá vápník absorbovat. Skvělá zpráva pro všechny alergiky zní, že neobsahuje lepek ani laktózu. Dalšími složkami jsou bylinné výtažky přispívající ke správnému zažívání dětí (například anýz či koriandr), a tak si můžeme být jistí, že svým dětem podáváme opravdovou kvalitu.

Uvedete-li svým dětem zmíněné benefity, asi na vás budou koukat, jako byste právě odněkud spadli. Co takhle dát jim rovnou ochutnat? Kindervital je v tekuté formě a má výbornou chuť na bázi přírodního ovocného džusu, což ocení i ty nejmlsnější jazýčky. A hlavně! Není to žádná tabletka, takže odpadají potíže spojené s polykáním, respektive vyplivováním. Tekutá forma navíc zaručuje nejlepší využití a snadné vstřebávání vápníku i ostatních živin.

A jaká je největší výhoda Kindervitalu v dnešní době plné „éček“? Díky jedinečnému postupu a ingrediencím je vyroben pouze z přírodních surovin bez přidaného cukru, barviv, a hlavně konzervantů. Máte tak jistotu, že vaše děti dostanou kvalitu, která i báječně chutná.

Reklama

Související témata:

Načítám