Hlavní obsah

Dorůstající ofina? Žádný problém! Tyto tři snadné účesy vás promění v bohyni

 

Reklama

Ať už vás trápí vysoké čelo, příliš úzký obličej, nebo prostě patříte k milovnicím tohoto střihu, určitě už jste někdy řešily, jak se učesat, abyste vypadaly k světu, i když vás zrovna „zlobí“ dorůstající ofina. Ukážeme vám hned tři různé účesy, které vám budou zatraceně slušet.

Článek

Když ji miluješ, není co řešit – a hrdé ženy s ofinou o této lásce vědí své. Nosit ofinu totiž vyžaduje být – co se česání týče – o něco zručnější než ty, které se tímto střihem nepyšní. Skoro každá majitelka ofiny se občas ocitne v situaci, kdy zastřižené vlasy na čele povyrostou, a ona začíná zvažovat, zda si je místo pravidelného zkracování nenechá přece jen dorůst. A mine pár týdnů či měsíců a nastane problém: Jak se učesat, abyste vypadala skvěle a především upraveně?

V našem tutorialu vám ukážeme, jak z nouze udělat ctnost. Vlasový expert Libor Smrž vám předvede, jak dorůstající ofinku upravit třikrát jinak: všechny tyto trendy účesy budete moci nosit do práce, na skleničku s kamarádkami nebo třeba na rande. Je jen na vás, zda si vyčešete vysoký drdol, nebo raději volnější patku, důležité je, že vám samotná úprava nepotrvá hodiny a zvládne to úplně každá. A navíc se dozvíte, čím vlasy dokonale vyhladit a jakým směrem ofinu žehlit. Tak hřebeny do rukou, dámy, dnešní plán je vypadat skvěle během deseti minut!

Jaké finty na účesy s dorůstající ofinou máte vy?

Reklama

Načítám