Hlavní obsah

Vychytávka pro dlouhovlásky: Jednoduchý culík, ve kterém budete k nepřehlédnutí

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už vás nebaví stále dokola střídat sepnuté vlasy do gumičky a drdol? Máme pro vás řešení v podobě falešného culíku. Že už ho znáte? Připravili jsme pro vás malou a velmi rychlou inovaci a věříme, že si ji zamilujete stejně jako my.

Článek

I když se vám může zdát falešný culík tou nejnudnější možnou variantou účesu hned po culíku klasickém, věřte, že po zhlédnutí našeho videonávodu si to už myslet nebudete. Vymysleli jsme pro vás trošku extravagantnější look, kterým zaujmete na party nebo třeba na plese.

Vizážistka Janka Letková vám krok po kroku ukáže, jak takový účes vytvořit, a vy se pak můžete rozhodnout, zda budete za elegantní dámu a natupírujete si a zagumičkujete jen jeden dva „bochánky“, nebo to pojmete ve výraznějším stylu a „bochánků“ učešete a propojíte více. Záleží jen na vás (a také trochu na délce vašich vlasů – i tady platí úměra: čím delší vlas, tím více se dá s culíkem vyhrát).

Stále si nejste jisté, zda je tato vlasová úprava pro vás to pravé ořechové? Tak na nic nečekejte a podívejte se na video! Když nepřesvědčí vás, mohlo by totiž bavit vaši dceru nebo sestru!

Dáváte přednost vlasům sepnutým, nebo je nosíte raději rozpuštěné?

Reklama

Související témata:

Načítám