Hlavní obsah

Dovolená s milenkou? Nejsem blázen!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Daroval jsem přítelkyni dovolenouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letošní dovolené jsem konečně rozluštil otázku života, vesmíru a ženských nohou. Milenecké vztahy rozhodně neničí hádky ani nevěry. Skutečným zlem, původcem veškerých konfliktů a masovým vrahem erotických fantazií jsou žabky. Ano, přesně ten nesmysl, co máte možná i teď na nohou. Jejich skrytý mučicí mechanismus se vždy projeví v tom nejlepším...

Článek

Jako dárek pro přítelkyni jsem naplánoval skvělou dovolenou. Ležet u moře mě přestalo bavit už ve třinácti, kdy jsem musel schovávat svou erekci před opálenými Italkami v bikinách. Kromě toho soudím, že ať se s partnerem bavíte doma sebevíc, na plážových lehátkách musí po pár dnech zákonitě nastat nuda. Spálí vás sluníčko, všude najdete jenom kýčovité magnetky na lednici a písek se zázračně lepí hlavně na vnitřní stranu plavek.

A tak jsem letos zvolil punkový Amsterdam a romantickou Paříž. Ženu můžete vzít opravdu kamkoli, protože nakupovat se dá všude. Že to nebude žádné dobrodružství, mi došlo už v první polovině našeho výletu. „Nejez ty koláčky z coffeeshopu, já ti upeču lepší.“ „Ta prostitutka má teda velká prsa, to ji musí příšerně bolet.“ Namísto divokého řádění jsme se plavili na lodičce, navštěvovali galerie a piknikovali u jezírek. Na naléhání přítelkyně jsme se dokonce vydali na nizozemskou pláž. Koho by napadlo, že Severní moře má v létě teplotu pouze 13 °C? V bundě a čepici hledám mušle pro její náhrdelník, zatímco ona se ohřívá v nedaleké kavárně. Co se mi to stalo? Jsem komická figurka, kterou hlavní hrdinka odkopne kvůli namakanému týpkovi se silnou motorkou. Nedostanu se ani do závěrečných titulků...

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dokazoval jsem svoji lásku nošením na zádechFoto: samphoto.cz/jiunlimited

To v Paříži jsme zas před nesnesitelným vedrem unikli až v klimatizovaném kině. Z Harryho Pottera ve 3D verzi však moji polovičku ukrutně rozbolela hlava a zbytek večera jsem jí vyměňoval studené obklady. Naposled jsem s holkou utekl z kina asi před deseti lety, ale z úplně jiného důvodu. To pravé vzrušení přišlo ale až s mozoly od žabek. Vskutku nevhodná obuv pro kilometry chůze. Na bolest nepomohly prášky ani tenisky. Každých dvacet metrů odpočívám na lavičce, platím desítky eur za metro. Turisti určitě obdivovali naši lásku, když kolem nich prošel vyčerpaný kluk s ženskou na zádech.

Říká se, že partnerská krize často odstartuje na dovolené při sledování západu slunce a popíjení mojita. Co já bych za tak úžasný start dal? Naštěstí jsem se nepoučil starým albánským pořekadlem Ženu můžeš kdykoli zmlátit, ona už bude vědět za co. Namísto toho jsem rezignoval a navrhl alternativní program. Hotelová postel skýtala hodně možností a nevrzala ani trošičku... Ty žabky jsou vlastně docela fajn, akorát se do nich nenarvu v ponožkách.

Reklama

Související témata:

Načítám