Hlavní obsah

Dvě desítky v jednom datu: Jaký bude podle numerologie 10. říjen?

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Blíží se magické datum dvou desítek, jak 10. říjen prožijete vy?Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Numerologie přisuzuje číslům nejrůznější znalosti, čísla pak tyto vlastnosti přenášejí na konkrétní data. Již brzy přijde 10. říjen, den dvou desítek. Co to z hlediska numerologie znamená?

Článek

Desítka je pro numerology komplikované číslo – vzhledem k tomu, že má dvě cifry, některé numerologické tradice ji redukují na prostou jedničku skrze součet těchto cifer, tedy 10 = 1 + 0 = 1. Jiné však desítku považují za natolik silnou, že se o redukci vůbec nepokoušejí a přijímají její vibrace v její původní podobě. A právě tímto směrem se vydá i tento článek.

Číslo síly a nezávislosti

Desítka je velmi solidním číslem, které nepotřebuje žádnou oporu. Desátého října budou její vibrace navíc zdvojnásobeny, což znamená, že se jedná o den jako stvořený k významným rozhodnutím nebo velkým životním posunům.

Právě v tento den je čas se konečně rozhoupat a nechat za sebou to, co už v životě nepotřebujete, co vás jen zdržuje a táhne ke dnu. Lidé mají tendenci taková rozhodnutí nedělat, protože se bojí vybočení ze zajeté rutiny, bojí se, že to sami nezvládnou. Desítkový den vám však dodá potřebné sebevědomí, sílu a nezávislost, abyste mohli vpřed vyrazit se vztyčenou hlavou.

Desítka je číslem víry ve vlastní schopnosti, číslem úspěchu a ambicí, ale aké tvrdé práce a sebezapření. Proto je tento den také ideálním pro nakopnutí nových projektů a podniků. Ale pokud se do něčeho podobného budete pouštět, musíte si uvědomit, že nedostanete nic zadarmo. Že budete muset tomu, co začínáte, věnovat mnoho energie a úsilí, budete si to muset zkrátka oddřít. Práce skrytá za desítkou je poctivá, avšak vede k dobrým výsledkům.

Foto: vetkit, Shutterstock.com

Numerologie pracuje s čísly. Jaký význam má desítka?Foto: vetkit, Shutterstock.com

Nenechte se zaslepit

Na druhé straně s sebou ambice desítky nesou i určité úskalí. Desítka podporuje touhu po velkém cíli, ale takovou touhu, která zaslepuje a zastíní všechno ostatní. Může se stát, že v honbě za velkým projektem najednou budete neteční k těm menším, ale někdy o to důležitějším věcem, které váš život utvářejí dennodenně.

Mějte v tento den na paměti, že obětovat všechno jednomu cíli není správnou cestou a že byste vždy měli mít připravená zadní vrátka, jen tak pro jistotu. Sebevědomí, které vám desítky dodají, totiž může někdy být až příliš velké, desítky někdy riskují víc, než by bylo záhodno. Proto myslete na zadní kolečka.

Navíc je desítka číslem zásadovosti. Pokud si tedy jasně určíte, co chcete a za jakých podmínek, pomůžou vám vibrace říjnového data toto předsevzetí dodržet a na určené hodnoty skutečně dbát. V ledasčem je desátý říjen lepším dnem pro nová předsevzetí než začátek nového roku po silvestrovské oslavě.

Foto: racorn, Shutterstock.com

Je možné, že se budete cítit tak trochu sami. Pokud vás někdo bude chtít z vaší ilozace vyvést, nechte se...Foto: racorn, Shutterstock.com

Otevřete se druhým

Desítky vás kromě jiného poženou tak trochu do izolace, není to zrovna společenské číslo a i tento efekt se násobí, když jsou v datu desítky hned dvě. Proto na to myslete a vědomě se snažte svému okolí otevřít a neodstřihávat ho. Možná si všimnete toho, že jsou lidi v tento den jaksi nerudnější než obyčejně a že v nich odtažitost a nechuť se setkávat s druhými ještě nějakou dobu přetrvává. Bojujte proti tomu vlastní otevřeností a podávejte pomocnou ruku všem, kteří jsou pro vás důležití.

A kromě toho si také nechte poradit či pomoci, pokud tuto ruku natáhne někdo vaším směrem. Nezávislá desítka vám sice bude radit, ať si to uděláte po svém, ale vy musíte být rozumnější a nepoddat se jejímu našeptávání.

Dnes ani kapku

Desátý říjen je také dnem, kdy byste se měli vyhnout alkoholu, protože budete extrémně náchylní k jeho svodům. Party pro jistotu přeskočte, i večerní posezení s kamarády, nebo si raději dejte džus či vodu. Opilost by se vám v tento den rozhodně nevyplatila a hádky, které by vyvolala, by se s vámi táhly ještě nějaký pátek.

Co plánujete na 10. říjen vy?

Reklama

Související témata:

Načítám