Hlavní obsah

Džínová bunda jako must-have jara: Víme, s čím ji nosit

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátká, dlouhá, s výšivkou či přiznaným děrováním... Ať už zvolíte džínovou bundu jakoukoliv, vždy v ní budete vypadat stylově – z módy totiž jen tak nevyjde. A my víme, s čím ji nosit.

Článek

Denim je obecně jedním z nejoblíbenějších materiálů, a tak se není co divit, že se džínové bundy každé jaro vyrojí na ulicích v hojném počtu. Mají jednu velikou výhodu: stejně jako třeba kožené či koženkové bundy je hravě zkombinujete s jakýmkoli zbytkem outfitu a v určitých obdobách sluší všem generacím.

Hodí se sice převážně na volný čas nebo do práce, kam nemusíte nosit upjatější dress code, ovšem pro chladnější rána, večery i třeba na výlety do přírody a na dovolenou jsou ideálním „parťákem“. Proto jsme pro vás přichystali čtyři outfity s jednou džínovou bundou klasického střihu – jsou velmi ženské a doufáme, že se vám budou líbit.

S květinovými šaty

Džínová bunda skvěle doplní jakékoli květinové šaty, které můžete nosit v různých délkách. Ovšem bundičku volte nejlépe do pasu, aby vynikl.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. džínová bunda Orsay, 949 Kč; 2. kabelka Zara, 999 Kč; 3. šaty Stradivarius, 899 Kč; 4. náušnice Bershka, 174 Kč; 5. boty Reserved, 999 KčFoto: Archiv firem

V námořnickém stylu

Námořnický styl je na jaře i v létě na módním molu stálicí, a proto by vám v šatníku či v kufru na dovolenou nemělo chybět tričko s modrými, pro odvážnější povahy červenými pruhy, kalhotami a džískou.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. džínová bunda Orsay, 949 Kč; 2. kabelka CCC, 899 Kč; 3. tričko F&F, 229 Kč; 4. kalhoty Cellbes, 699 Kč; 5. náušnice F&F, 179 Kč; 6. boty Deichmann, 699 KčFoto: Archiv firem

S plisovanou sukní

Jste sukňový typ a v teplých dnech nenosíte nic jiného? V tom případě se vám bude líbit tahle varianta outfitu s plisovanou sukní, která je velice in. Ráno i večer vám k ní ovšem pouze tričko stačit nebude.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. džínová bunda Orsay, 949 Kč; 2. kabelka CCC, 599 Kč; 3. tričko Stradivarius, 179 Kč; 4. sukně Bershka, 799 Kč; 5. sluneční brýle Lindex, 199 Kč; 6. boty Reserved, 499 KčFoto: Archiv firem

S košilovými šaty

Jestli jste i vy letos propadly košilovým šatům, určitě jste již řešily, jakým vrškem je doplníte. Podle nás vypadají nejlépe právě s džínovou bundou. Navíc k nim doporučujeme trendy jutovou kabelku a pohodlné boty na klínku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. džínová bunda Orsay, 949 Kč; 2. kabelka Mango, 599 Kč; 3. šaty Cellbes, 1199 Kč; 4. náušnice Dyrberg/Kern, 1949 Kč; 5. boty CCC, 699 KčFoto: Archiv firem

A k jakému outfitu nosíte džínovou bundu nejraději vy?

Reklama

Načítám