Hlavní obsah

Editorial: Když někdo miluje slevy

Foto: Greta Blumajerová

Také milujete výhodné nákupy?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naše editorka Jana má dobrého kamaráda, který miluje slevy a výhodné nákupy. Má dokonalý přehled o tom, kde je co v akci, a když narazí na nějakou obzvlášť výhodnou nabídku, dokáže toho patřičně využít.

Článek

Tak například drtivou většinu obsahu jeho mrazáku tvoří starý chléb. Chléb, který supermarkety večer prodávají s výraznou slevou, neboť druhý den by prošel. Tenhle kamarád ho s nadšením kupuje a zmrazuje. Protože se to vyplatí.

Když vznikly slevové portály, přesměroval část pozornosti, kterou do té doby soustředil na akční letáky jednotlivých obchodů, i do této sféry. Rychle zjistil, že největším hitem je kryolipolýza. Propočítal si finanční výhodnost této procedury, vyhledal si cenu přístroje, který lidské sádlo údajně mrazem ničí, a došel k názoru, že je to fantastická obchodní příležitost. Aby si svůj předpoklad ověřil, objednal si jedno sezení. Bohužel, výsledný efekt ho zklamal – jeho zhruba padesát kilogramů vážící tělo nezhublo ani deko.

Foto: Marie Bartošová

Jedním z článků, které jsme pro vás tento týden připravili, jsou tři looky z přehlídek, které jsme vyzkoušeli na naší čtenářce. V hlavní roli tentokrát vizážistka Dáša, čtenářka Katka a stylistka KristýnaFoto: Marie Bartošová

Vrátil se tedy k potravinám. Jana je za to ráda, protože ji vždycky upozorní na to, kde mají kachnu za 40 korun za kilo nebo krásně levné ovoce. I když – ani tenhle systém nefunguje bezchybně. Nedávno se Jana moc těšila na humra. Kamarád objevil, že ho v jednom supermarketu mívají za 89 korun za kilo, a slíbil, že ji určitě upozorní, až je zase budou mít. Za týden opravdu volal, ale Jana byla zklamaná – humři už prý byli vyprodaní. Za pár týdnů se pravda vyjevila. Posledních 18 humrů tehdy putovalo z chladicího boxu obchodu rovnou do kamarádova mrazáku, kde od té doby dělají společnost starému chlebu.

Máte stejnou vášeň, jako Janin kamarád? Ať už je pro vás orientace ve výhodných nabídkách existenční nutností nebo vás prostě baví, určitě tento týden nepřehlédněte náš článek o tom, jestli se vyplatí kupovat velká balení potravin. Opravdu na nich ušetříte? A pokud vás zrovna tohle téma moc nezajímá, věřím, že si vyberete ze spousty dalšího čtení o módě, vztazích, bydlení i vaření!

Přeji vám úspěšný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám