Hlavní obsah

Editorial: Do naha? Skoro! V prádle jsme fotili další z vás!

Foto: Jakub Jurdič

Styl boudoir nás baví. A vás?Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svlékli jsme další čtenářku! Jmenuje se Denisa, přijela k nám z Benešova a ve spodním prádle vám ji ukážeme už toto odpoledne. Proč? Protože styl „boudoir" začínáme v redakci milovat. A rádi děláme radost!

Článek

Už když jsme se v listopadu se šéfredaktorkou Kamilou probírali stovkami přihlášek čtenářek na focení ve stylu „boudoir", bylo nám jasné, že nemůže zůstat jen u původně avizovaného vánočního focení. (Ostatně, viděli jste vůbec Věrku, maminku tří capartů z Orlických hor, kterou jsme v prádle zvěčnili jako první?) A tak jsme svátek Valentýna vybrali jako další příležitost ke svlékací akci.

Já vím, já vím. Valentýn. Americký svátek, který tahá z lidí jen peníze. Když se na to podíváte touto optikou, máte samozřejmě pravdu. Ale pak se hned musím zeptat: kdy si doma vyznáváte lásku? Na narozeniny, na Nový rok a...? Pokud jste stejně romantické duše, jako jsem já, tak nikdy jindy. Pak nevidím na tom, že se v kalendáři vybere jeden další den pro milostná gesta a činy, nic špatného.

Foto: Mona Martinů

Zatímco Denisu líčili, fotografka si chystala světla. Hádejte, kdo byl testovacím králíkem? :o)Foto: Mona Martinů

Štěstí se tentokrát usmálo na 21letou čtenářku Denisu, maminku ročního synka. Při příchodu do ateliéru měla sice srdce sevřené a byla celá nesvá (kdo by nebyl), ale pod rukama vizážistky, stylistky, s bublinkami sektu v ruce velmi brzy roztála. Zajímají vás podrobnosti? Denisu fotila naše skvělá fotografka Mona Martinů. V místnostech, kde vše probíhalo, byla s Denisou sama, takže celý zbytek týmu včetně mě byl zvědavý na výsledek.

A co vy? Pokud to máte stejně, prozradím vám, že článek s fotkami naší úžasné (a odvážné) čtenářky Denisy vyjde už dnes ve 12 hodin. Pozor, z kandidátek, které se přihlásily před Vánocemi, brzy vybereme další hvězdu!

Ať je i váš týden plný spokojenosti!

Reklama

Načítám