Hlavní obsah

Editorial: Focení ve spodním prádle? České ženy se nestydí!

Foto: Greta Blumajerová

Úspěch soutěže o fotky ve stylu boudoir nás příjemně potěšil!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno jsme vyhlásili soutěž na focení ve stylu boudoir. Jedné z vás jsme nabídli možnost nafotit svůdné snímky, a jeden z nich navíc věnovat zarámovaný partnerovi pod stromeček.

Článek

Reakce byla ohromující! Přišly nám stovky emailů s přihláškami! Zájem projevily ženy snad všech věkových kategorií, typů postav i barev vlasů. A s nimi k nám doputovala i spousta příběhů a charakteristik, kterými jste se popisovaly.

Když jsem se jimi probírala, ze všeho nejvíc mě potěšila jedna věc – napsala nám spousta skvělých žen! Žen, které se nebojí vyzkoušet něčeho nového, které nemají zbytečné mindráky, takových, které jsou na světě rády a dokážou si život užít. Byl to pro mě důkaz, že nás čtou ženy se smyslem pro humor, ty, které jsou se svým životem spokojené, i ty, kterým se sice zrovna moc nedaří, ale ony se rozhodně nevzdávají a mají pořád chuť pouštět se do dalších dobrodružství.

Jedna citace za všechny: „Hodně toho mám: 5 dětí, 3 vnoučata, mladšího manžela, psa, celulitidu, pozitivní myšlení, práci co mě baví, opravené srdce, jen ten ,obrázek᾿ na stěně chybí“.

Máme chuť vás vyfotit všechny! Což bohužel nejde, vybrat jsme mohli jen jednu (což jsme také udělali, na výsledné fotky se můžete těšit mezi svátky). Ale vy ostatní – nezoufejte! Všechny přihlášky jsme si schovali a hned zkraje příštího roku tuhle akci zopakujeme.

Přeji Vám příjemný týden!

Reklama

Načítám