Hlavní obsah

Editorial: Leden ve znamení loučení

Foto: Greta Blumajerová

Leden je v redakci ve znamení loučeníFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Začátek letošního roku je pro naši redakci zlomový – odchází totiž hned několik našich kolegyň a kolegů. A tak jsme tu všichni trochu naměkko.

Článek

V pátek jsme se rozloučili s Káťou, naší skvělou produkční, která byla součástí týmu kolem magazínu Proženy.cz dlouhé čtyři roky. Což je dost – Káťa už patřila skoro k inventáři :-)

Navíc byla členem zásadním – v redakci se v podstatě neudálo nic, co by předtím Káťa nezařídila. Od módního focení nebo focení jídla přes nákupy všeho možného, povolávání opravářů, kurýrů, produkce veškerých výjezdů, večírků. Vládla telefonům, taxíkům i financím.

Byla to Káťa, kdo se vždycky na konci firemní party prodral mezi tančícími a už notně unavenými kolegy, aby zaplatil útratu :-) Byla to ona, kdo domlouval všechny naše teambuildingy, kdo spolu s Janou F. prolézal kdejaký lom či opuštěnou továrnu, aby našel pěkné místo na focení. Ona nakupovala kolegům v redakci drobné dárky k narozeninám, ona trpělivě proplácela účty a držela (většinou pevnou rukou) pokladnu, ona se tu hroutila, když se jí sešlo do týdne šest focení a tři natáčení :-)

A teď nás opouští. A aby toho nebylo málo, bere s sebou našeho skvělého fotografa Kubu – chtějí spolu projet svět. Všichni jim to strašně přejeme, někteří jedinci bokem připouštějí trochu závisti a já na rovinu přiznávám, že jim to přeju zhruba stejnou měrou, jakou je za to nenávidím :-) Každopádně všichni jim držíme palce, aby si splnili všechny svoje sny. A doufáme, že ti, kteří je zastoupí, budou stejně skvělí jako oni! :-)

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám