Hlavní obsah

Editorial: Nákup spodního prádla? Horor!

Foto: Jakub Jurdič

Spodní prádlo nebo plavky? Je čas se trochu stydět!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Když dojde na nákup spodního prádla nebo plavek, je většinou zle. Buď někde něco chybí, nebo přebývá. A když vám náhodou nikde nic nekouká, tak kouká někdo na vás. Co teď?

Článek

Minulý týden jsem se musel odměnit, a tak jsem vyrazil na nákup spodního prádla. Když jsem vešel do obchodu s výhradně pánským prádlem, u pokladny už zrovna platil pán „v nejlepších“ letech a zrovna se začínal s prodavačem na celou prodejnu hlasitě loučit. Rozloučil se, ale neodešel. Na chvíli přestal mluvit a začal pozorovat, jak se přesouvám ke stojanům...

„To vidím na slipy!“ Zahlásil přes celý obchod. Ano, bohužel mluvil o mně. Dělal jsem, že ho neslyším, pomalu jsem pokračoval v nákupu a doufal, že zmizí. Jeho pohledy jsem cítil v zádech každou vteřinu. „Jsem ti říkal, že budeš muset doobjednávat eska!“ pokračoval směrem k prodavači (to už jsem se začínal dost potit). Věřte mi, to, že vás někdo tipuje na „eska“, je to poslední, co chce muž slyšet...

Popadl jsem pár kousků a zamířil do nedaleké kabinky. Když dotyčný pochopil, že se za tenkým závěsem rozhodně nebudu svlékat, dokud neodejde, rozloučil se (znovu) s prodavačem a zmizel.

Ženy to mají s výběrem spodního prádla složitější, a to i bez rádoby vtipných slizounů za závěsem. Prodavačky jim prý doteď neumí pořádně poradit, v obchodech chybí vhodné střihy a odpovídající velikosti? O tom už ani nemluvíme (kolegyně Renča už dokonce došla tak daleko, že si své plavky nechává šít na míru).

Všem z vás, kdo se chystají na nákup letošních plavek, doporučuji dnešní speciál s podrobným nákupním návodem. Jana F. rozdělila ženy do devíti různých skupin podle typů postav a ke každé připojila ukázky střihů, které tu něco zakryjí, onde dotvarují a támhle zase připoutají více pozornosti. Článek najdete zde!

Jak to máte s plavkami vy? Kupujete si každý rok nové? A našly jste už ty nej, které vám sedí na 101 %?

Reklama

Související témata:

Načítám