Hlavní obsah

Editorial: Naše testy děláme naplno. I když to občas bolí!

Foto: Greta Blumajerová

V rámci testů občas musíme nasadit i vlastní kůži. A žaludky!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Milé čtenářky a čtenáři, chceme vám přinášet pravdivé a ověřené informace. Občas to bohužel znamená, že je musíme ověřit na sobě. Čerstvou zkušeností byl test špekáčků.

Článek

Kvalitní špekáček si dá asi čas od času s chutí každý, tedy kromě vegetariánů a veganů. Otázkou ovšem je, který z té nepřeberné nabídky je kvalitní. My jsme zapátrali a vyzkoušeli šestici takových, od kterých jsme čekali slušnou úroveň – šlo buď o špekáčky z našich oblíbených masen, nebo o kousky, které prodávají velké supermarkety.

Foto: Jakub Jurdič

Při testování Michal neodolal nátlaku přítomných kolegyň a musel všem dokázat, že umí nejen válet těsto, ale i nasekat třískyFoto: Jakub Jurdič

Místem činu pro náš test se stala zahrádka naší editorky Jany N. – jednak je blízko od redakce, a navíc Jana s oblibou servíruje domácí calvados. Rozdělali jsme oheň a pustili se do testu. První kousek dobrý, druhý taky, třetí dejme tomu a pak to začalo váznout... Poctivě jsme vyzkoušeli všechny, ovšem nebylo to bez následků. Hned několika členům redakce nebylo večer ani následující den vůbec dobře. A jen u některých byl na vině calvados.

Foto: Marie Bartošová

Už v úterý se můžete podívat na trochu jiný test – tři naše čtenářky vyzkoušely nejnovější vlasové hityFoto: Marie Bartošová

Výsledek našeho testu si můžete přečíst již dnes. Naše žaludky se už vzpamatovaly a trochu nervózně vyhlížejí, jaké další testy si kolegyně Renata vymyslí. Na druhé straně – v porovnání s předchozím testem levných špekáčků, v nichž spíš než maso najdete tuk a éčka a které nežral ani náš redakční pes Drago, to zas nebylo tak špatné. Mnohem horší vzpomínky máme na další Renatin test, při kterém nás nutila jíst instantní jídla a srovnat jejich chuť s domácími verzemi (výsledek najdete ZDE). Ovšem i tak doufám, že příště bude Renča milosrdnější.

Pokud snad patříte k těm, které špekáčky nelákají, zkuste se podívat, zda vás nezaujme některý z receptů, které přibývají v rubrice Vaše recepty. Anebo sem můžete nějaký svůj oblíbený rovnou nahrát a vyhrát v naší soutěži!

Přeji vám příjemný týden

Reklama

Načítám