Hlavní obsah

Editorial: Něco na těch horoskopech je

Foto: Greta Blumajerová

Všechno špatně? Proklepněte si pozici Merkuru!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Jsou dny, kdy se nikomu v redakci nic nedaří. Od rána ujíždějí tramvaje, padají věci z rukou, jedna špatná zpráva střídá druhou. Jasně, určitě to také znáte. Jenže my už víme, kdo za to může!

Článek

V našem případě je to jasné – na vině je retrográdní Merkur! A jak to víme? Řekla nám to naše vlastní specialistka na horoskopy Naďa! Vždycky, když naše zoufalství graduje a v redakci se střídavě ozývají nadávky ze všech místností, zazvoní naší editorce Janě telefon a na druhém konci – Naďa! Jana dvacet minut telefonuje, a pak nám všem vítězoslavně oznámí: „Je to jasný, zase retrográdní Merkur! A blbá zpráva je, že bude řádit ještě čtrnáct dnů.“

A v tu chvíli víme, že jsme v pytli. Když Naďa zavolá, že budeme pod vlivem Luny z Vodnáře, a že zatímco Uran se v našem partnerském sektoru bude hádat s Venuší, takže totéž čeká i nás s partnerem, kdežto s Lunou ve Vodnáři máme super šanci koupit si nějaký pěkný domácí elektrospotřebič, tak s tím se dá docela dobře žít. Stejně tak se dá smířit i s tím, že jakmile vyplavou nějaké nevyřízené účty s příbuznými a známými, může za to Saturn ve Štíru. Ale retrográdní Merkur? Proti retrográdnímu Merkuru neexistuje žádný lék.

Tolik na vysvětlenou, proč nás v poslední době v redakci ezoterika tak fascinuje. Je prostě dobré vědět, že den blbec má svého viníka, a že když člověk vydrží těch pár týdnů, než se Merkur překulí někam jinam, bude lépe. I proto jsme se letos rozhodli věnovat se ezoterice i na ProŽenách.cz. Snad vás budou články bavit stejně, jako nás baví Naďa :-).

Přeji vám krásný týden!

Reklama

Načítám