Hlavní obsah

Editorial: (Ne)obyčejné důvody proč milovat olympiádu

Foto: Greta Blumajerová

O jakých ženách si u nás rády čtete?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Naše redakce je zcela paralyzována olympiádou. Má první věta po příchodu do práce se týká výsledků závodů, které proběhly, zatímco jsem seděla v tramvaji. Obrazovku se statistikami čtenosti Michal přeladil na živé přenosy.

Článek

Bohužel nemáme v kancelářích televizi, a tak jsme odkázáni na online vysílání České televize. Kdo z vás sledoval alespoň jeden její přenos, jistě ví, jaké to je utrpení. Zatímco Ondra Bank už dávno věděl, že medaili nemá, v neustále se zasekávajícím online přenosu ČT se ještě Kilde vzpamatovával u třetí branky.

I tak je to ale paráda. Ať už si o přístupu Rusů a všech okolnostech provázejících přípravu olympiády myslíme cokoli, po sportovní stránce je to krása. Baví mě lidi, kteří mají odhodlání něco dokázat, tvrdě na sobě makají a jdou si za svým cílem. Bez ohledu na věk, společenské konvence nebo řeči nepřejících škarohlídů.

Když Blanka zveřejnila výzvu pro všechny milovnice tančení (najdete ji zde), přihlásila se jí sedmdesátiletá dáma. Nebyla z Prahy (kurzy tance budou probíhat v pražském studiu), ráda se hýbe a chtěla by něco shodit, případně nepřibrat. Napsala nám, že je velmi akční, hraje golf, třikrát týdně cvičí na balonech, jednou týdně chodí do speciálních tanečních výhradně pro ženy. Učí se jive, rumbu, sambu a cha-chu. Jo, a také jezdí na kole.

Ve středu vás čeká další díl našeho oblíbeného seriálu – focení současných trendů na ženách, kterým už dávno není třicet. Dnes si můžete přečíst o Leoně, která se rozhodla zhubnout. Denně cvičí, za rok shodila 14 kilo. Na zítřek máme naplánovaný článek o celebritách, kterým táhne na padesátku, a stále vypadají úžasně. O takových ženách píšeme, protože takové ženy nás baví :-). Baví i vás?

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám