Hlavní obsah

Editorial: Pozor, testujeme na lidech!

Foto: Greta Blumajerová

Najít dobrovolné testující subjekty občas není snadnéFoto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Testování různých věciček a vymýšlení všemožných vychytávek je v naší redakci docela vděčnou činností. Potýkáme se při něm vlastně jen s jediným problémem – nedostatkem testovacích subjektů.

Článek

Nedávno jste si u nás mohli přečíst test levných laků na vlasy. Jeho ústřední aktérkou byla nejmenovaná dcera jedné naší nejmenované kolegyně. Je jí 14 a je to dívka břitkých názorů (ostatně stejně jako maminka). Jejích postřehů jsme nevyužili poprvé, a ani naposledy. Jediné, co musíme během naší spolupráce respektovat, je pravidlo striktní anonymity. Kdyby se její spolužáci doslechli, že dobrovolně spolupracuje s dospěláky, cítila by se společensky znemožněna.

Dalším zdrojem dobrovolníků (no dobrá, občas spíše polodobrovolníků), je samozřejmě redakce. Speciálně naše asistentka a produkční Káťa je terčem mnoha žádostí. Naposledy se obětovala a spolu s Renatou pro vás natočila video s 15 způsoby, jak si otevřít láhev s pivem. Hodí se komukoli, kdo má žízeň a zrovna nemá po ruce otvírák nebo chlapa, který by mu lahev otevřel. A některé jsou opravdu vtipné! Těšit se na něj můžete už zítra.

A v těchto dnech pro vás chystáme další pokus, tentokrát z oblasti kosmetiky: test neslíbatelných rtěnek! A to teprve budete koukat! Testovací subjekt už se na focení moc těší! :-). Máte pro nás další námět, o němž bychom mohli napsat nebo ho vyzkoušet? Napište nám o něm na e-mail info@prozeny.cz!

Přeji Vám příjemný týden!

Načítám