Hlavní obsah

Editorial: S podprsenkami je to těžké. Vždycky!

Foto: Jakub Jurdič

Máte odvahu ukázat se v krásném prádle? Nechte si poradit v našem novém seriálu!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Nepodařilo se vám doteď sehnat podprsenku, která by vám stoprocentně seděla? Možná jste těmi pravými do našeho nového chystaného seriálu!

Článek

Já sám jsem měl s výběrem podprsenky problém nedávno, a to když jsme chystali překvapení v dámských kostýmech na svatbu našich známých. ☺ Ale teď vážně...

Za ta léta, kdy ProŽeny.cz běží, dobře víme, že jedním z nejatraktivnějších témat je právě nákup správné podprsenky. Jednak protože ji (až na výjimky) ženy nosí prakticky denně, a jednak jim obvykle žádná, kterou doma mají, vlastně vůbec nesedí.

A tak jsme se rozhodli, že ve spolupráci s vámi, čtenářkami, a odbornicí na spodní prádlo Helenou Konarovskou připravíme nový seriál a možná tento nejčastější problém českých žen vyřešíme jednou provždy. Bez vás, jak bylo řečeno, to ale nezvládneme.

Jak bude vše probíhat. Pokud vás náš projekt nadchl, pošlete nám e-mail se jménem, telefonním číslem a fotografií v prádle (slibuju, že zaslané fotografie zůstanou jen mezi zdmi redakce) a popište, s jakým problémem byste od Heleny Konarovské potřebovaly poradit. Možná máte oblíbené šaty, ale nevíte co pod ně? Anebo nosíte v práci halenky a hledáte univerzální podprsenku? Anebo vás trápí asymetrie prsu, kterou by dokázalo vhodné prádlo vyladit?

Věk není omezením, váha taky ne, podmínkou je naopak vaše nadšení a chuť něco změnit. Překážkou může být snad jen to, že vše bude probíhat ve všední den. Že se vaše fotografie, které během focení pořídíme, později objeví v článku u nás na webu. Slibujeme vám exkluzivní konzultaci přímo s Helenou Konarovskou, a pokud se po ní rozhodnete nějaké to nové prádlo rovnou pořídit, redakce vám přispěje.

Zájemkyně, hlaste se na e-mail kolegyně Natalie: natalie.debnarova@prozeny.cz, během tohoto týdne se vybraným z vás ozveme zpět!

Přeji vám příjemný týden a podprsenkám třikrát zdar!

Reklama

Načítám