Hlavní obsah

Editorial: Šelma závislá na mrkvi? Mám ji doma!

Foto: Greta Blumajerová

Máte rádi zimu? Pak určitě nepřehlédněte naši novou soutěž!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimu nemám ráda. Jsem pořád zmrzlá, sluníčko na pár měsíců prakticky zmizí z oblohy, krátké dny, žádná energie… Můj pes ji naopak miluje!

Článek

Hlavním důvodem je mrkev. Loni v zimě, kdy bylo Dragouškovi sedm měsíců, ho jednou v parku zaujala hromada sněhu. Za chvilku jsem viděla, jak se něčím láduje. Vlétla jsem na něj a zjistila, že operoval ve zborceném sněhulákovi, dokud neobjevil zmrzlou mrkev, která se při pádu sněhulákovy hlavy rozpadla na kousky. Nechala jsem ho ji sníst – proč ne?

Foto: Jakub Jurdič

Slečna Chio Chipsová mrkev moc nemusí. Dává přednost vaječnému koňaku, který pro ni páníček Michal ochotně vaří :-)Foto: Jakub Jurdič

Ten filuta si ovšem nějakým zázrakem spojil dvě a dvě a došel k názoru, že ta dobrá křupavá záležitost se vyskytuje na těch vysokých sněhových postavách, co postávají v parcích. Od té chvíle se z něj stal nemilosrdný pronásledovatel sněhuláků. Vždycky prošmejdil park, objevil sněhuláka, chvíli se kolem něj ochomýtal, a když se ujistil, že je mrkev přesně tam, kde má být, postavil se na zadní, a sněhulák šel k zemi. Dragoušek si pak vítězoslavně vyhrabal mrkev a sežral ji. Naprosté blaženosti pak dosáhl v době oblevy – to stačilo jen projít zbytky sněhu a kasírovat.

Foto: Marie Bartošová

A takhle to vypadá, když se dáte na dráhu módní redaktorky. Možná bych se měla zamyslet nad přesměrováním své kariéry :-)Foto: Marie Bartošová

Bohužel jsem ho u toho nikdy nevyfotila. Kdybych to udělala, mohla bych teď vyhrát :o). Ano, přesně k tomu mířím – k naší nové fotosoutěži, která startuje už tento týden! Jejím tématem jsou totiž zimní radovánky. Fotky budete moci nahrávat již dobře známým způsobem do sekce Vaše fotky. A ještě jednu novinku jsme pro vás připravili. I letos můžete svým blízkým z našich stránek poslat vánoční pohlednice. Najdete je zde.

Přeji Vám příjemný týden!

Reklama

Načítám