Hlavní obsah

Ekonomický a ekologický způsob vytápění? Topné panely Mirava

Foto: Mirava

Foto: Mirava

Reklama

Rychlé a komfortní teplo, nulové náklady na údržbu, chytré ovládání, úspora energie, jednoduchá montáž. To vše získáte s topnými panely Mirava.

Článek

Topné panely s akumulací Mirava nabízejí ekonomický a ekologický způsob vytápění. Výměnou přímotopu za topné panely s akumulací ušetříte 30 % roční spotřeby elektrické energie. Při výměně akumulačních kamen se úspora může pohybovat dokonce až kolem 50 %. Výhodou topných panelů s akumulací je možnost výměny bez stavebních zásahů, dále velmi pružná a rychlá regulace díky inteligentním termostatům, což zajistí ekonomický provoz topných panelů.

Topné panely s akumulací zajišťují vysoký topný výkon při úsporné spotřebě, využívají předávání  tepelné energie dvěma způsoby, konvekcí a dlouhovlnným zářením. Nemáte žádné ztráty energie ve vedení topného systému, žádné další výdaje za revize a údržbu.

Foto: Mirava

Předávání energie konvekcí a dlouhovlnným zářenímFoto: Mirava

Topné panely jsou díky dobré akumulační schopnosti vhodné pro provoz v režimu snížené sazby za elektřinu D57d. Díky použité moderní technologii a kvalitním materiálům je zaručena dlouhodobá životnost panelu, na topné bloky poskytujeme záruku 30 let.

Tyto vlastnosti spolu s nízkými pořizovacími náklady tvoří jednoznačnou výhodu proti tradičním metodám vytápění. Například oproti akumulačnímu vytápění mají naše topné panely malou prostorovou náročnost a přibližně o 40 % nižší instalovaný příkon pro vytápění. Elektrické vytápění objektů patří mezi nejkomfortnější druhy vytápění z hlediska obsluhy, tepelného pohodlí v objektu, rychlosti reakce topného systému a v neposlední řadě i z pohledu ekologie. Úspora elektrické energie závisí na způsobu vytápění a na zvolené regulaci.

Foto: Mirava

Detail bočnice panelu HTAC (novinky roku 2018) s bezdrátovým externím termostatemFoto: Mirava

K nadstandardní nabídce služeb patří i vypracování nabídky vytápění zdarma či konfigurátor možných barev topných panelů na našem webu.

Reklama

Načítám