Hlavní obsah

Eva Bachmannová: Dočetla jsem se, že sex léčí. Nesouhlasím!

Foto: Mona Martinů

Může vás sex vyléčit?Foto: Mona Martinů

Reklama

V čekárně u zubaře jsem ukořistila pánský magazín. Takový ten časopis na křídovém papíru, který konečně mužům otevře oči a poradí jim, k jakému autu se hodí jaká žena, že svaly jsou v módě, ale nesmí jich být moc a tak všelijak podobně.

Článek

Díky zajímavému čtení pánského magazínu také vím, že existuje zázračná metoda, která vám srovná zdraví:

  • Prospívá vašemu srdci
  • Odbourává stres
  • Povzbuzuje imunitu
  • Zbaví vás migrény a bolesti hlavy vůbec.

No jasně, je to sex. Já si to tak trochu myslím taky. Jenže i sex může selhat!

Aby sex prospíval vašemu srdci, musíte zvládnout minimálně dvě čísla za týden. Jinak to nemá cenu. Takže pokud náhodou patříte k párům, které sex provozují méně než dvakrát za týden, vzpamatujte se! Hrozí vám kardiovaskulární onemocnění! A muži to mají chudáci ještě komplikovanější: kde je slabé srdíčko, dochází k poruchám erekce. A naopak. Pokud se vám zdá, že to vašemu partnerovi nějak nesexuje, vykašlete se na modré pilulky a odvláčejte ho raději ke kardiologovi.

Pak tu máme odbourávání stresu – tak tady jsem na rozpacích. Tušíte, že na vaší x-té schůzce s novým objevem asi dojde (konečně!) k intimnímu sblížení. To jsou přece šílené nervy! Mám správné prádlo? Líbí se mu krajka, nebo raději něco sportovního? Jsem oholená na správných místech? Nezasekne se mi zase zip? Stres jako blázen! Tak oni asi mysleli sex mezi partnery, kteří se důvěrně znají. „Miláčku, půjdeš si už lehnout?“ Lehnout? Začíná fotbal / seriál / pere pračka / chci si raději číst!

Pokud patříte k těm, kterých se chytne každý bacil a vir, cpete se bez úspěchu vitaminy z lékárny a máte pořád zarudlý nos, skoncujte s tím! Dva až tři sexíky za týden zaručeně zvýší vaši imunitu. Nevím jak vy, ale když mám rýmu, teče mi z nosu i očí, nemám fakt ani jedinou myšlenku na sex. Za A si připadám jako nemocný králík. Viděli jste nemocného králíka? Hroznej pohled. Za B nechci nikoho vidět. Kromě osob, které v ruce drží plný hrnec kuřecího vývaru určeného mně.

„Miláčku, dneska ne, bolí mě hlava!“ Nevím, jestli se ta věta ještě dá považovat za věrohodnou výmluvu. A všechny víme, že to často pouhá výmluva je. Lhát se nemá. Máme tedy myslet na své zdraví a zbavit se migrény sexem. Mám kamarádku, která migrénami trpí. Viděla jsem, co taková bolest s jindy veselou holkou vyvádí. Že by jí v tu chvíli koukal z očí záblesk chtíče, tak to ani v nejmenším! Spíš vyleze po zdi na strop.

Nenechte své tělo i duši rozbolavět. Chce to prevenci! Při pravidelném užívání a správném dávkování sexu s partnerem, který vás baví, se dostanete do formy. Netroufne si na vás ani jediný vir! A kdyby náhodou ano, tak si uvařte silný kuřecí vývar. Ten funguje spolehlivě.

Reklama

Načítám