Hlavní obsah

Eva Bachmannová: Existuje ideální místo na sex?

Foto: Mona Martinů

... A prý existuje spousta romantických míst pro sex!Foto: Mona Martinů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex je strašlivě složitá věc. Když už máte vyřešeno s kým, zbývá vymyslet kde. Ne vždycky se totiž vy nacházíte v ložnici. Notabene vlastní!

Článek

Pokud bych vycházela z praxe běžné v amerických filmech, pak je ideálním místem pro žhavé milování kuchyňská linka nebo jídelní stůl. Představte si, jaké množství rozličných přístrojů, nádob, kořenek a rychlovarných konvic na kuchyňských linkách ale bývá! Ve víru vášně a pod rouškou tmy tak můžete přijít hrozně snadno k úrazu (zásah elektrickým proudem nebo vyrážka od rozsypaných chilli papriček nejsou vyloučeny). Nemluvě o nutnosti úklidu kuchyně po akci.

Kuchyň není pochopitelně jediné méně tradiční místo pro intimní sblížení. Co třeba taková koupelna? Tato místnost je obvykle vybavena spoustou pomůcek vhodných pro zpestření erotického života. Sex na ždímající automatické pračce znám jenom z filmů. A u toho zůstanu. S pračkou jsem si užila dostatečnou legraci, když bez varování vypustila všechnu vodu do koupelny. To jsem pak panečku eroticky smýkala hadrem a klela jak dlaždič. Třeba takový sprchový kout není úplně blbé místo, ale bacha! Klouže to!

Jestli si myslíte, že je nejlepší spolehnout se na bezpečí postele, jste na omylu. Pozor, mluvíme tu o vášnivém sexu, nikoli o povinných pohybech, které nebaví ani vás, ani jeho. Pokud plánujete prožít úžasný sex v posteli, zkontrolujte, jestli je vyrobená z kvalitního materiálu a jak dobře je smontovaná. Věřte mi, že zvuk padajících šroubků nevěstí nic dobrého. První šroubek, druhý, už se soustředíte jen na šroubky, třetí a prásk, jste na zemi.

Země, respektive podlaha, je místo poměrně bezpečné, ale pokud nevlastníte hebkou kožešinovou předložku (z nějakýho zvířátka chudáčka zabitýho!), tak před sexem nenápadně prověřte kvalitu podlahové krytiny. Pro vášnivý sex nelze doporučit: zátěžový koberec (odřeniny), vlněný koberec (odřeniny plus alergická reakce), nenalakovaná prkna (tříska víte kde) a laminátovou podlahu (klouže to jak ve sprše). Všimněte si, že ve filmových scénách bývá na podlaze satén nebo samet, ideálně je zátiší doplněno planoucím krbem! Máte doma krb? Já bohužel ne. Jen tu prkennou podlahu, takže…

Vůbec špatný není sex v přírodě. Je to přece tak romantické! Modrá obloha nad vámi, huňatý zelený trávník pod vámi, ptáčci cvrlikají. A vy dva! Chyba lávky, sex v přírodě je adrenalin, žádná romantika! Tráva píchá, lechtá a barví, lezou v ní mravenci a různá jiná havěť. Za keřem hledá houbař bedlu, takže se nemůžete ani pohnout. Zbytek romantické vycházky trávíte vybíráním stébel z vlasů, vysypáváním mravenců ze spodního prádla a hledáním vodního zdroje, abyste si mohli umýt zelená kolena.

Naštěstí nás matka příroda obdařila nejenom mravenci, ale také city, které kašlou na to, KDE. A je pro ně důležitější, s KÝM. A když se povede, že potkáte ten správný protějšek, zvládnete i milování na sněhu (na horách je ho letos dost).

Načítám