Hlavní obsah

Eva Bachmannová: V krajkové košilce už nikdy spát nebudu!

Foto: Mona Martinů

Krajková košilka? Ne! Ráno jsem vypadala jako noční můra kožního lékaře!Foto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řekněte mi, v čem spíte, a já vám řeknu, jaké jste v posteli! Tak to si dělám pochopitelně legraci, protože se s většinou z vás nikdy nepotkám. Nejspíš byste mi stejně věšely na nos bulíky: „Spím v krásném saténovém pyžamu!“ (a nejraději máte vytahané triko s medvědem). „Nejraději spím nahá!“ (a co ta flanelová košile a tlusté ponožky?).

Článek

Ale schválně! Oblékáte se do postele jinak, když jste doma samy, nebo když spíte s drahou polovičkou? Nebo když vás čeká první sex s novým objevem!? Tipla bych si, že jo!

Mně osobně vyhovuje za účelem spánku i sexu moje vlastní kůže. Jsem Eva, tak nejraději chodím do postele na Adama. Vyzkoušela jsem všechny možné postelové outfity, a tenhle jediný mě nikdy nezklamal. Saténové pyžamo studilo a klouzalo a v rámci milostné předehry jsme mu urvali všechny ty mrňavoučké perleťové knoflíčky. Roztomilá košilka na ramínka měla na prsou krajku, která si nezadala s piraňou. Ráno jsem vypadala jako noční můra kožního lékaře. Flanelové pyžamo se líbilo mně i partnerovi, ale ve chvílích vášně se mu pravidelně zasekl knoflík. Tomu pyžamu, pochopitelně.

Naštěstí někdo chytrý vymyslel župan. V něm se dá přežít doba před ulehnutím docela elegantně! Večer je často mým společníkem lehce infantilní růžový župan. Chlupatej, huňatej, teploučkej, prostě kámoš. Vypadám v něm sice jako plyšová příšera, ale je nám spolu dobře. Obávám se jen, že jako erotická návnada příliš nefunguje.

Zakoupila jsem si tedy i župan saténový (jak jsem jen mohla zapomenout na to pyžamo!). Je černý, svůdně lesklý, vybízí k doteku. Jenže je v něm hrozná kosa, je mi strašlivě krátkej a vypadám v něm jako zápasnice v džudu! Zůstanu raději věrná růžové příšeře, alespoň prověřím city, které ke mně partner chová. Ideálně, až budu bez županu.

Ani nevím, jestli pyžama, župany a sex coby globální problém řeší taky muži. Mám pocit, že to moc neprožívají, což jim fakt závidím. Vypozorovala jsem jen jednu úchylku, která je spoustě mužů společná. Jmenuje se „oblíbené pyžamo“ a chuť na sex u partnerek spíše potlačuje. Oblíbenému pyžamu je nejméně deset let, ztratilo tvar, je na něm nějaký vtipný opraný vzorek (klokánci, lodičky, číslo). Muž si oblíbené pyžamo střeží jako oko v hlavě! Je jedno, kolik nových mu koupíte. Miláčka nezradí!

V čem půjdete dneska do postele, to nevím, ale přeju vám příjemné zachumlání pod peřinu. V saténové košilce, nahaté, s ponožkami nebo v kostkované flanelce. A jestli budete pod peřinou dva, tak ať se vám povede rozepnout ty zákeřné knoflíky od pyžama!

Reklama

Načítám