Hlavní obsah

FastLift: rychlá cesta k mladšímu já

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klinika Yes Visage a.s.Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Kdyby vám někdo nabídl, že můžete snadno a rychle omládnout o 10 let, váhala byste? Optimistickou Radku trápil smutný vzhled nekorespondující s jejím vnitřním nastavením. A proto šla do revolučního zákroku po hlavě.

Článek

Lifting býval synonymem pro nepřirozeně vytaženou tvář, která spíš než navrácené mládí často připomínala vlastní karikaturu. Oblibu si dnes získává moderní zákrok FastLift, který je méně invazivní a respektuje původní vizáž.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka na konzultaci na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Když vypadáte jinak, než se cítíte

„Jednou z výhod 21. století je, že medicína opravdu pokročila a věk si můžeme malinko oddálit,“ říká s úsměvem osmačtyřicetiletá Radka, které by ale po zákroku leckdo nehádal víc než pětatřicet. „Často mi říkali, že vypadám unavená a možná i trochu naštvaná díky povadlým tvářím. Nechtěla jsem takhle působit, rozhodla jsem se to změnit.“

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka a MUDr. Andrea Musilová na sáleFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Rychle a šetrně

Zákrok YES FastLift a Kliniku YES VISAGE Radce doporučila kamarádka a rozhodla se pro něj už během konzultace. „Klientka si přála razantnější, a přesto přirozenou změnu. Shodly jsme se na FastLiftu, což je výkon prováděný jen v lokální anestezii. Provádí se ambulantně, bez nutnosti hospitalizace. Klientka po výkonu odchází domů a brzy se vrací do běžného života,“ představuje benefity moderního zákroku MUDr. Andrea Musilová.

Více o zákroku FastLift najdete na www.yesvisage.cz/fastlift.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka před zákrokem a po FastLiftuFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Spokojenost na všech stranách

„Okolí na změnu reaguje velmi kladně. Všem ženám, které bezradně prsty pozvedají pleť před zrcadlem, doporučuji, aby se na Kliniku YES VISAGE přišly třeba jen poradit. Já jsem moc ráda, že jsem to udělala,“ říká maminka dvanáctileté slečny. „Zákrok FastLift vyřešil jak vrásky, tak povislost pleti a zároveň paní Radku nelimitoval tak jako jiné větší operace,“ zhodnotila výsledek na kontrole MUDr. Andrea Musilová, která byla stejně spokojená jako její klientka.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka před zákrokem a po FastLiftuFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka před zákrokem a po FastLiftuFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Mladší, hezčí, odpočatá

FastLift zcela naplňuje svůj název. Jde o zákrok rychlý, zpravidla trvá do hodiny, rychlá je i rekonvalescence a především – výsledek je tak přirozený, že za vaším novým mladistvým vzhledem nikdo nebude hledat estetickou operaci. „Dopřála jsem si tři dny klidového režimu, ale jinak jsem byla schopná fungovat normálně,“ popisuje nadšeně Radka a doplňuje, že stejně jako ona jsou výsledkem nadšené i kamarádky: „Dvě z nich už se na něj také chystají.“

Více o zákroku FastLift najdete na www.yesvisage.cz/fastlift.

Podívejte se, jak se paní Radka proměnila díky FastLiftu:

Paní Radka na FastLiftuVideo: Klinika Yes Visage a.s.

Chcete omládnout? Možná je to snazší, než myslíte. Obraťte se na odborníky YES VISAGE, největší kliniky u nás s více než 30 000 spokojenými klienty ročně a pětihvězdičkovými hodnoceními v nezávislých recenzích. Navíc od roku 2020 s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické medicíny v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení. Více najdete na www.yesvisage.cz.

Reklama

Načítám