Hlavní obsah

Fotky slavných, které málem „zbořily“ sociální sítě

Foto: Profimedia

Kim Kardashian je královnou selfie fotek a bodovala i na sociálních sítíchFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou všude – v kině, televizi, v časopisech. Přesto to hvězdám nestačí a fotky sebe samých či ze svého soukromí zveřejňují na sociálních sítích. A tyhle snímky se těšily největšímu zájmu fanoušků!

Článek

Facebook, Instagram, Twitter. Na tyhle sociální sítě vyvěšují světové celebrity všechno možné. Některé jejich příspěvky či snímky projdou bez povšimnutí, jiné strhnou lavinu zájmu. Podívejte se na osm fotek slavných, které málem zbouraly sociální sítě!

1. Zamilovaná

Zpěvačka Alicia Keys zveřejnila tuto fotografii, na které je v požehnaném stavu a se svým manželem, na Instagram s textem plným lásky a radosti. Doslova napsala: „Šťastné výročí s láskou mého života! A aby to bylo ještě sladší, je na cestě do našeho života další anděl. Činíš mě šťastnější, než jsem kdy doufala, že bych mohla být!“

Foto: Profimedia

Alicia Keys a její fotka plná láskyFoto: Profimedia

2. Oscarová

V březnu 2014 na udílení filmových Oscarů, přímo v první řadě, vznikla pravděpodobně nejslavnější selfie fotka všech dob. Na Twitter ji vyvěsila herečka Ellen DeGeneres, ale spoušť zmáčkl Bradley Cooper. Na snímku je ale výběr těch největších hollywoodských hvězd – kromě Ellen DeGeneres a Bradleyho Coopera na ní pózuje i Brad Pitt, Julia Roberts, Meryl Streep, Kevin Spacey a Jennifer Lawrence. Není divu, že za méně než jednu hodinu tento snímek nasdílelo 1,3 milionu lidí!

Foto: Profimedia

Tohle oscarové selfie trhalo rekordy v počtech sdíleníFoto: Profimedia

3. Kojící

Modelka Gisele Bündchen na Twitter vyvěsila svou fotografii, kde kojí své dítě ve chvíli, kdy o ni pečují vizážisti a kadeřníci. Popisek, který k fotce připojila, vysvětluje vše: „Co bych si po patnácti hodinách letu a jen třech hodinách spánku počala bez téhle zkrášlovací party?“

Foto: Profimedia

Krásná Gisele Bündchen své fanoušky potěšila pracovně maminkovskou fotografiíFoto: Profimedia

4. Rodinná

Kim Kardashian je známá svou posedlostí selfie. Ovšem nejvíc loni bodovala s „obyčejnými“ snímky. Velký zájem vzbudila její svatební fotka z května 2014, kterou Kim ani nijak nekomentovala, jen k ní připojila otazník.

Na druhém snímku, ze kterého její fanoušci šíleli, je její manžel Kanye West a jejich dcerka Nori. Oba spí jako nemluvňata a Kim tento pohled dost rozněžnil. Fotku doplnila následujícím textem: „O tomhle je život! Naše holčička dnes tak moc řádila, že usnula téměř za pochodu. Šťastný den otců nejlepšímu tatínkovi na světě! Způsob, jakým naši dceru miluješ a ochraňuješ, mě naplňuje láskou!“

Foto: Profimedia

Svatební fotka Kim Kardashian vyvolala na sociálních sítích pozdviženíFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Velký úspěch ale slavila Kim i s tímhle roztomilým snímkem spícího manžela a dcerkyFoto: Profimedia

5. Nahatá

Jak by ve výčtu nejvíce oblíbených snímků mohla chybět Miley Cyrus! A jak by na „vítězném“ snímku mohla být oblečená! Miley dala na Instagram svou fotku ze sprchy, a přesto, že nahota ve spojení s Miley není nic neobvyklého, její očista lidi uchvátila a klikali na snímek jak zběsilí.

Foto: Profimedia

Miley Cyrus, jak jinak než naháFoto: Profimedia

6. Svalnatá

Justin Bieber si také může připsat hned dva úspěchy na sociálních sítích. Lavinu zájmu strhl snímek, na němž je Justin s hercem Willem Smithem, který doplnil jednoduchým popiskem „Já a strýček Will“.

Druhý úspěch pak vyvolala koláž z fotek z posilovny a záběry na Justinovy namakané svaly. Tohle nemohlo nechat fanynky klidnými!

Foto: Profimedia

Justin Bieber pobavil fotkou, na níž je s hercem Willem SmithemFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

A proč fanynky šílely i z těchhle Justinových fotek, je asi jasnéFoto: Profimedia

7. Ranní

Herečka Lena Dunham vyvěsila na Instagram svou nevyretušovanou fotku po probuzení, a je pravda, že příliš lichotivá není. Ale Lena si umí dělat legraci sama ze sebe, proto přidala i popisek: „Je tohle to, o čem zpívá Beyoncé? (Je docela depresivní, že za tenhle vzhled nemůže ani kapička alkoholu.)" Herečka tím naráží na písničku Flawless, v níž Beyoncé zpívá „I Woke up like this, flawless", tedy v překladu Takhle jsem se probudila, bezchybná.

Foto: Profimedia

Lena Dunham si ze sebe umí dělat legraci, a tak se nebála zveřejnit svou fotku po probuzeníFoto: Profimedia

8. Hladová

Ani Lady Gaga se nenechala zahanbit a na Instagram vyvěsila svou fotku, která vyvolala velký zájem. Na první pohled vás na ní upoutá zpěvaččino pozadí a dráždivé síťované punčocháče, i když lady Gaga šlo spíš o to ukázat, že si hodlá pochutnat na pizze, kterou právě objednává. Popisek je jednoduchý „báječný čas“.

Foto: Profimedia

Lady Gaga chtěla zase ukázat, že miluje pizzu, ale většinu lidí zaujalo spíš její oblečení, ve kterém si ji vyrazila koupitFoto: Profimedia

Tak co tomu říkáte? Zaujaly vás tyhle fotky?

Načítám