Hlavní obsah
2,9
(7)
Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Grilovaná zelenina je v poslední době velmi oblíbenou přílohou ke steakům nebo samostatně jako lehká večeře. Její výběr je na vaší chuti, určitě byste ale neměli vynechat cibuli a papriky. Vyzkoušejte dnešní recept s námi!

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 ks cukety
  • 3 ks paprik
  • 1 hrst cherry rajčat
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Cibuli nakrájejte na měsíčky, cukety a česnek na plátky a očištěné papriky na kostky. Grilovací pánev potřete olivovým olejem, když se rozpálí postupně vkládejte cibuli, papriku, cuketu a nakonec celá cherry rajčata a česnek.

02.

Zprudka opékejte ze všech stran, dokud zelenina nebude dozlatova. Nakonec osolte a opepřete. A když vám po jídle zelenina zbude, využijte ji třeba v polévce!

Milujete grilování, ale už jste trochu přemasovaní? Tady najdete inspiraci!

Související témata:

Načítám