Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Aktualizováno

Slávky naštěstí už jsou jako doma i v českých domácnostech. Koupíte je chlazené nebo mražené snad v každém větším supermarketu a nic vám tak nebrání v jejich přípravě. Třeba na grilu.

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce citronové kůry
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička čerstvého zázvoru
  • 1 lžička čerstvého tymiánu
  • 1 ks jarní cibulky
  • 6 hrstí slávek
Článek

Postup

01.

V míse smíchejte všechny ingredience a slávky v ní nechte minimálně dvě hodiny odležet. Poté je po deseti kusech dejte na alobal, do kterého mušle téměř zabalte Balíčky položte na naolejovaný rozpálený rošt a grilujte, dokud se mušle neotevřou.

Reklama

Související témata:

Načítám