Hlavní obsah

Hitparáda erotických pomůcek roku 2014: Potěší vás oba!

Foto: Thinkstock

Rozbalte si pod stromečkem potěšení pro vás oba! Máme tři tipy na erotické dárky!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak spojit příjemné s užitečným? Napište Ježíškovi o erotickou pomůcku, nebo nějakou z nich sami věnujte! Tyhle tři kousky jsou hříšně důmyslné a budou bavit vás i jeho!

Článek

Loni? „Narodila“ se Soraya od Lelo, tedy zdvojený vibrátor na klitoris, legendární párový vibrátor We-Vibe se představil ve své čtvrté verzi, Fun Factory pyšně předvedla pulsátor Stronic 3. Ani letošek nebyl na „sexuální vymazleniny“ skoupý. Co stojí za zmínku? Která fajnová věcička si zaslouží kandidaturu na vánoční dárek?

Gel na všechno

Lubrikační gely na silikonové bázi se nesmí používat na erotické pomůcky ze silikonu – naleptávají jeho povrch. Nad tím se ve společnosti Fun Factory, která erotické pomůcky vyrábí, konečně zamysleli, a světlo světa spatřil Boom Sexgel, absolutně multifunkční mazadlo určené pro muže a ženy. Vážení, to tu ještě nebylo!

Stojí na ideálním středu mezi vodními a silikonovými lubrikanty. Dá se použít na všechny erotické pomůcky, které si jen vzpomenete. Ale kdyby jen to! Zvlhčuje pokožku, která je po jeho použití hedvábně jemná, skvěle se s ním masíruje, nezasychá, nežmolkovatí.

Balení o velikosti 100 gramů se cenově pohybuje pod 400 korun, nicméně pro jedno použití stačí velmi malá dávka gelu, což se řadí mezi další výhody tohoto produktu – nízká spotřeba. Ti, kdo ho vyzkoušeli, jsou nadšení. Budete jedním z nich?

Netradiční a flexibilní „kleště“

Po specificky tvarovaném vibrátoru Fifi od Je Joue, který připomíná králíka i s ušima, se další výrobce erotických pomůcek zaměřil na individuální přizpůsobení tvaru ženského těla a jeho potřeby.

Tentokrát se jedná o Fun Toys a jejich G-Vibe Anatomical Massager, který se cenově pohybuje okolo dvou tisíc korun. Při pohledu na jeho design člověka hned napadne, „který konec patří dovnitř“. Oba. Po vsunutí na ta správná místa se každá ze špiček vydá tam, kam fyzické dispozice majitelky vibrátoru umožňují, takže se dá hovořit o vibrátoru „na míru“.

Jelikož darování jakékoli erotické pomůcky mezi kamarádkami nebo rodinou moc nefrčí, zbývá jediná možnost: přát si tenhle skvost od partnera. Anebo to risknout a té nejlepší přítelkyni, jejíž manžel přes týden není doma, věnovat něco jen pro ni.

Oba v jednom

I masturbační pomůcky s označením unisex se dočkaly nového přírůstku. Párový vibrátor a masturbátor v jednom s názvem Pulse, patřící do stáje londýnského výrobce Hot Octopuss, se vymyká všem aktuálně nabízeným produktům. Dá se používat jednotlivě i v páru. Jak tohle „pouzdro“ funguje?

Pokud jsou dva: Muž ho nasadí na penis, lehne si na záda, penis „svěsí“ dolů a nechá svoji partnerku, aby si ho osedlala v pozici „na koníčka“. Jde tedy o jakési tření pohlavních orgánů jeden o druhý, aniž by docházelo k přímé souloži. Vibrace dosahující vysokého stupně se postarají o zbytek, což je vlastně odpověď na otázku, jestli vůbec dojde k orgasmu. Ano. A většinou dřív, než by člověk chtěl.

Pokud je jen jeden: Muž Pulse nasadí na svůj penis jakéhokoli rozměru (pomůcka se přizpůsobí naprosto všemu a všem) a dál nic neřeší. Žena přiloží na rozkrok a dělá to samé. (Uvnitř jsou výčnělky pro stimulaci klitorisu.) A cena? Připravte si asi 2499 korun. Každá sranda něco stojí…

A jak jste na tom vy? Věnovali jste někdy erotickou pomůcku jako dárek?

Reklama

Načítám