Hlavní obsah

Ujeté erotické pomůcky. To je síla!

Foto: Thinkstock

Některé erotické pomůcky vzbudí spíš váš úsměv než touhuFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejsou erotické pomůcky jako pomůcky. Zakoupit se dají i ty, které svým zjevem nebo zamýšlenou funkcí spíš polechtají bránici, než způsobí vzrušení. Mezi takové patří například maska kočičí ženy či novodobý pás cudnosti s voděodolným zámkem. Co z následujících ztřeštěných pomůcek byste si vy nikdy nechtěli vyzkoušet?

Článek

Pro někoho by sex měl být romantickou záležitostí založenou na citech, pro druhého zase ztřeštěnou jízdou plnou neotřelých nápadů, která se neobejde bez příslušných erotických pomůcek. Zkrátka to, co Kamil, Tomáš nebo Pepa považují za absurdní, si Karel, Marek či Jirka přeje. Jenže jsou tu jisté hranice, které ve světě sexu, erotiky a konkrétně žhavých pomůcek opravdu hraničí s kýčem. Chcete vědět, které „vychytávky“ svou (ne)použitelností opravdu vyrážejí dech?!

Maska kočičí ženy, orientační cena 300 korun

Síťovaný vak Netz Schlauz, orientační cena 590 korun

Záliba v punčochách a síťovaném oblečení je neškodná, ale proč to zase tolik přehánět? Představte si být motýlem lapeným do síťky. Přesně tenhle pocit budete mít, pokud svůj obytný prostor zmenšíte na rozměry vaku – sítě, která omezuje v pohybu a stylizuje vás do role kořisti neboli oběti. Jestli to diváka vzrušuje, prosím, ale my si to nějak se vzrušujícími zážitky spojit nedokážeme, i když je tato pomůcka určena i pro párové použití. I když… Využití by určitě našla na dětských oslavách.

Bondage Ball – sexuální balon, orientační cena 615 korun

Tahle erotická pomůcka vycházející z principu overballu není zase tak špatným nápadem, ovšem spousta z nás ji má spojenou se cvičením v těhotenství kvůli bolesti zad. A taky mimo něj (fyzická kondice se musí pěstovat). Ale souložit na ní? Jedná se sice o model, který umožňuje připoutání, takže nabízí „něco navíc“ oproti standardnímu výrobku, nicméně i tak se dají na bondage (svazování) najít vhodnější „kotvidla“. Nezdá se vám?

Pás cudnosti, orientační cena 3390 korun

Středověku sice už dávno odzvonilo, ale symbol této doby zůstal. Zcela funkční a nastavitelný pás vyrobený z nerezové oceli se opravdu zamyká na visací zámek! Tohle opatření zabraňuje masturbaci a pohlavnímu styku, skrz dva otvory umožňuje pouze vykonávání základních potřeb. Tento konkrétní „vytuněný“ model si poradí i s vodou. Použít se totiž dá i voděodolný zámek určený do sprchy. No, neberte to…

Nafukovací panák Gorgeous, orientační cena 630 korun

Jestli si myslíte, že nafukovací panny jsou výsadou pouze mužů, jste na omylu, dámy. Pro vás je určen nafukovací panák Gorgeous s vibrujícím penisem. Sice vás překvapí análním otvorem a svojí fosforeskující schopností, avšak něžnosti a sladká slovíčka od něj nečekejte. Na druhé straně: tenhle princip někdy nedochází ani živým partnerům… Navíc to ani zdaleka není takový fešák jako na obrázku.

Bačkory s penisem, orientační cena 230 korun

I když bačkory nejsou klasickou erotickou pomůckou a myšlenky na sex také zrovna nevzbuzují, tyhle jsme zařadit museli. Vypadají sice, že v kruté zimě zahřejí vaše nožky a jsou docela měkoučké, ale úplně obyčejné nejsou. Mají totiž na sobě miniaturní penis. Důvod? Aby se vás návštěvy mohly donekonečna ptát, kdo vám takový dárek věnoval a jak se vám v nich chodí.

Pánská tanga – ovce se zvukem, orientační cena 320 korun

Aby pánům nebylo líto, že v této galerii kýčovitých a šílených erotických pomůcek nenalezli nic pro sebe, přinášíme tip na velmi neerotická tanga ve tvaru ovečky, která navíc vydávají zvuky. Ačkoli se mohou považovat za recesi, a možná udělají radost strýčkovi k šedesátým narozeninám, v reálu by vzbudily spíš záchvaty smíchu. Bééé s ovečkou na penisu. Dokážete si to představit? Jestli ano, patříte k velmi nevšedním a humorem překypujícím partnerkám.

Která pomůcka připadala nejvíc absurdní právě vám? A znáte  nějakou ještě ztřeštěnější? Napište nám o ní pod článek!

Související témata:

Načítám