Hlavní obsah

Horoskop lásky na léto: Koho čeká nevěra nebo nový vztah?

Foto: Thinkstock

Léto bude prodchnuté láskouFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předpověď na léto 2014 by se měla jmenovat „Jak odolat svodům“! Po dvanácti letech se totiž do vášnivého a zábavu milujícího znamení Lva vrací taškář Jupiter, a ten otevře vaše srdce dokořán, ať se vám to líbí nebo ne!

Článek

Tohle léto bude sexuálně harašit i osůbkám, které se obvykle tváří, že děti nosí čáp a vrána! Všem prospěje zavzpomínat, co se ve vašem životě dělo v červenci a srpnu roku 2002, protože podobný scénář se může v následných týdnech opakovat.

Do 23. září, kdy nastane podzimní rovnodennost, se rozhodně nudit nebudete. Ale pozor! Kromě Slunečního znamení byste si měly přečíst i text znamení svého ascendentu, protože v horoskopu je stejně důležité jako postavení Slunce v okamžik vašeho narození!

Berani (21. 3.–20. 4.)

Zejména pokud patříte mezi zklamané a opuštěné dušičky, věřte nebo ne, ale toto léto budete patřit mezi nejšťastnější ženy pod Sluncem! Bavit se, vyhledávat zábavu a koketovat začnete spontánně, ze dne na den, dokonce mnohé z vás budou mít doma pocit jakési klaustrofobie, prostě vás to potáhne mezi lidi.

Slibovat vám pohádkový, vášnivý vztah je zbytečně, protože váš letní horoskop se dá shrnout do jednoduché věty „Potenciální milenci vám budou sami skákat do postele!“ Krotit by se měly zadané, jinak se totiž občas probudíte uprostřed noci samy. Partnerovi totiž svou ohnivou vášní dokážete vysát všechnu energii, ale mnohé z vás se postupně zklidní samy, a důvod bude prostý, očekávání přírůstku do rodiny!

Býci (21. 4.–21. 5.)

Je váš partner skutečně ten pravý? Na tuto otázku vám odpoví okolo 1.srpna trigon Venuše se Saturnem, a mnohé z vás si své drahé polovičky začnete cenit daleko víc než dřív. Náhoda vám totiž otevře oči, a vy zjistíte, že máte nejlepšího chlapa široko daleko. Nicméně láska je o rovnocenném dávání, a pokud patříte mezi žárlivé osůbky, sebekontrola vám prospěje až do 12. 9., jinak zbytečnou podezřívavostí budete samy sebe stresovat a ve vztahu navozovat napětí!

Nezadané by měly vyčkávat do 5. 9., kdy do vašeho sektoru mileneckých vztahů vstoupí Venuše a přihraje vám do života muže, se kterým strávíte celé „babí léto“. Dokonce díky trigonu Pluta nelze vyloučit, že s novým milencem vyrazíte na několika denní dovolenou do zahraničí.

Foto: Thinkstock

Býci možná zjistí, že mají toho nejlepšího chlapa domaFoto: Thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Až do konce července buďte opatrnější, protože snadno zaměníte lásku za skvělý sex, a následné rozčarování, že vás milenec bral pouze jako rozptýlení na jednu noc, byste vydýchávaly hodně dlouho! I když nejste žárlivé znamení, klidně si za dotyčným během srpna došlápnete do zaměstnání.

I proto horoskop doporučuje zadaným i nešťastně zamilovaným řešit případné partnerské problémy na neutrálním území, v přírodě. Během procházky totiž nebude znát, že jste pořádně nervózní a nabroušené, a dokážete vést dialog v klidu, i když byste nejradši svou drahou polovičkou rozkously vejpůl.

Raci (22. 6.–22. 7.)

Až do 12. 8. budete patřit mezi nejpřitažlivější ženy! Nad vaším Sluncem totiž bude plout Venuše a přitahovat k vám začne nejen pohledy mužů, ale i závistivých ženských! To v sobě skrývá malé nebezpečí. I váš nevinný rozhovor může z pohledu cizího pozorovatele vypadat jako koketování.

Žijete-li samy, buďte opatrné. Pod vlivem Marsu ve Štíru se totiž až do 13. 9. snadno zamilujete, a ještě snadněji otěhotníte. Bude-li milenec zadaný, a vy vztah nebudete z jakýchkoli důvodů vnímat jako letní flirt, čeká vás bitva, ze které ale patrně nakonec vycouváte. Uvědomíte si totiž, že by se měl milenec svobodně rozhodnout, a zda zvolí život po vašem boku, se vyjasní během podzimu, po 26. 10.

Lvi (23. 7.–22. 8.)

Lákavé, přímo vzrušující a romantické léto prožijete díky Jupiteru ve svém znamení, ke kterému se připojí Slunce, následně Merkur a jako poslední Večernice. Pro nezadané je to jasný signál, že i když budete sedět na terase chaty na samotě u lesa, potenciální partner si vás najde i tam!

Nicméně horoskop má malé varování pro citově zklamané. Když vám nějaký muž vstoupí do života, nepřipomínejte si nepříjemné zážitky z minulosti. Kvůli strachu, aby se stejná situace neopakovala, byste se chovaly křečovitě, odtažitě, což by byla chyba. Když před možným milencem budete až příliš dlouho kličkovat, odmítáním ho můžete odradit do té míry, že své city nasměruje jinam. To by byla škoda, nemyslíte?

Foto: Thinkstock

Sdílejte zážitky, užívejte si života a mějte respekt jeden k druhémuFoto: Thinkstock

Panny (23. 8.–22. 9.)

Hodně bude v následných týdnech záležet na tom, zda jste ve vztahu spokojené. Pokud ne, čekají vaši drahou polovičku krušné dny, protože si začnete dělat, co chcete. Na lidi, kteří vás dobře znají, bude vaše chování dělat dojem, že si připravujete půdu pro rozchod, a mnohé z vás jim v průběhu léta dáte za pravdu.

Bude totiž stačit jenom partnerův náznak, že chce vztah ukončit, a vy mu velmi ochotně začnete pomáhat balit kufry! Samy však dlouho nezůstanete, protože 5. září vstoupí do vašeho znamení Venuše a ve dnech okolo 14. 9. vám společně s Plutem přivede do života muže, který se může stát vaším osudovým partnerem a spolehlivým tátou dětí, které už máte, nebo mít budete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vybudovat si intimní vztah přesně dle svých představ vám umožní až do 25.7. Mars ve vašem znamení. Propůjčí ale i sílu konečně se vzchopit a jednat těm z vás, které setrváváte v nefunkčním partnerství, ze kterého již vyprchala láska. Ohlášení rozchodu pojmete jako informaci o počasí, a než se ex přítel vzpamatuje, zmizíte mu ze života.

Máte-li dlouhodobý, spokojený vztah, velmi opatrně diskutujte okolo 10. srpna, a to i v okruhu dobrých známých. Bude stačit jedno slovo, a romantická idylka ve vašem partnerství se rozplyne. Ačkoli jste rozené diplomatky a podaří se vám následně vše vysvětlit, skoro celé léto se budete potýkat s partnerovou nedůvěrou.

Štíři (24. 10.–22. 11.)

Vše ve vašem horoskopu nahrává tomu, že se vám během léta podaří udělat krok nahoru v kariéře, a přitom nepřijdete o nic, co pro vás romantické léto přichystalo. Pouze to bude chtít se do konce července na nic neohlížet a věnovat se práci, která vás živí. 26. 7. vpluje do vašeho znamení erotikou jiskřící Mars, a vy své drahé polovičce začnete věnovat od rána do noci!

Nezadané by měly vyčkávat do dnů okolo 7. 8., kdy se Mars dostane do harmonické vazby se snílkem Neptunem, protože pod tímto vlivem můžete navázat romantický vztah plný fantazie. Pokud jste tajně zamilované do kamaráda, buďte trpělivé do 5. 9. Sama Venuše naznačuje, že do konce září se přítel může stát vaším milencem.

Střelci (23. 11. –21. 12.)

Je jedno zda jste zadané či žijete samy, zamilovat se můžete naprosto nečekaně okolo 1. srpna. Patrně to bude tak intenzivní, že se vlastní vášně leknete, navíc vaše city nebudou postrádat ani prvek žárlivosti, a tak mnohé z vás zajdou do krajnosti. Nikomu o svém novém objevu neřeknete, abyste se o svou lásku nemusely s nikým dělit.

Obrat nastane po 13. 9., kdy do vašeho znamení vkročí energický Mars, a vlastně sežehne vše, co vás svazuje, omezuje v rozletu. Oproti předchozím dnům si začnete vymaňovat daleko víc svobody, volnosti, milenec se najednou ocitne na druhé koleji. Postupně se prvotní zamilovanost rozplyne, a protože začnete vyhledávat nové zážitky, zatoužíte po dobrodružství, v náručí nového muže si s příchodem podzimu na svou letní lásku ani nevzpomenete.

Foto: Thinkstock

Pozor na žárlivost, ta se nikdy nikomu nevyplatila!Foto: Thinkstock

Kozorozi (22. 12.–20. 1.)

Pokud setrváváte z jakýchkoli příčin v nefunkčním vztahu a jste ze všeho tak otrávené, že sedíte raději doma, otočka nastane po 18. 7. Zatoužíte po společnosti, něžné náruči, a tu si hravě s Venuší v sektoru partnerství najdete. Dokonce do konce léta nelze vyloučit, že se ocitnete v milostném trojúhelníku!

Záleží na vaší svobodné volbě, zda dáte přednost snílkovi s bohatou fantazií, se kterým budete podnikat pravidelně výlety, či muži, který vás doslova uhrane nejen svým pohledem, ale i sebejistotou, s jakou se dokáže pohybovat ve společnosti. Do toho vám nemůže mluvit ani horoskop, ale radu vám dát může! Napoví vám návštěva rodiště vašich potencionálních partnerů. U jednoho z nich se okamžitě budete cítit jako doma, a to bude ten pravý!

Vodnáři (21. 1.–20. 2.)

Máte-li dlouhodobější vztah, a poslední dobou si s intimním protějškem povídáte čím dál méně, navíc máte tendenci trávit volno každý sám, malá krize během léta mnohé z vás nasměruje do manželské poradny. Vy totiž zatoužíte po lásce, vášni, a pokud budete citově strádat, ani rada odborníka nic nezmění na faktu, že se proměníte ve „lvice salónů“.

Do společnosti začnete chodit častěji samy, domů se budete vracet naopak čím dál později. Jednoho dne se vrátíte až ráno, ale to jenom proto, abyste si do kufru sbalily teplejší oblečení. Na dveře bude klepat podzim, a vy si během srpna a první poloviny září stihnete se svým novým milencem vybudovat tajně hnízdečko lásky, o kterém neřeknete ani své nejlepší kamarádce.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše netečnost k letním radovánkám a srdečním záležitostem bude opodstatněná. Nejdřív si totiž srovnáte dluhy, které mohou mít vztah k právním úkonům, pojištění či dědictví, a až po 25. 7., kdy vám svědomí nebudou tížit závazky, konečně začnete vnímat signály srdce a hormonů! Nezadaným prospěje sbalit kufry, protože váš horoskop naznačuje lásku potažmo zamilování na cestách.

Nelze vyloučit, že se zblázníte do vyzrálého muže, a protože vašemu seznámení bude nenápadně asistovat spolehlivý Saturn, o flirt se jednat nebude! Zadané možná nevytáhnou paty ze své zahrady, nicméně to vašemu vztahu neuškodí. Naopak lenošení oběma prospěje, protože si oba uvědomíte, že se na sebe vzájemně můžete spolehnout. Když jeden něco bude potřebovat, ten druhý ho ochotně obslouží, a vlastně si nenápadnou formou ověříte, že k sobě prostě patříte.

Tak co? Užíváte si léta? A jak moc věříte v setkání s novou láskou?

Reklama

Načítám