Hlavní obsah

Horoskop na celý týden: Lunární zatmění odhalí pravdu a povahové rysy!

Foto: Mykola_Kravchenko, Shutterstock.com

Je před vámi další týden. Co vám přinese podle hvězd?Foto: Mykola_Kravchenko, Shutterstock.com

Reklama

Co přinese další týden vašemu znamení? Pátrali jsme, jak váš život ovlivní polostínové zatmění Měsíce!

Článek

Úplněk v Rybách nastane v pátek 16. září v 21.05 hodin. Luna doputuje do přesné poloviny své cesty po dráze kolem Slunce, a protože mezi těmito světly bude stát Země, dojde k polostínovému zatmění Měsíce.

Pokud jste v posledních šesti měsících někomu ublížili, zapomněli na toleranci a empatii, bude vám krušno. Lunární zatmění je totiž pomyslné zrcadlo pravdy, které ukáže skutečné povahové rysy. Berte to z té lepší stránky! Všichni dělají chyby a mají nějaký zlozvyk. Když ale nevíte, čím druhé iritujete, nemůžete to změnit!

Beran (21. 3.–21. 4.)

I když jste v intimním vztahu spokojení, mnohokrát pomyslíte na nevěru. Možná k ní dokonce sklouznete, ale prvotní zamilovanost rychle odezní. Od čtvrtka bude vaše imunita oslabená a býváte-li v práci od rána do noci, únava dá o sobě vědět. Během víkendu byste se proto měli vyhýbat místům s větší kumulací lidí a také se snažte dohnat spánkový deficit.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Razantně se zvýší vaše sexuální potřeby a do středy patrně uděláte osobní rekord v pozdních příchodech do práce a promeškaných schůzkách. To se vám vrátí jako bumerang ve druhé polovině týdne. Koho jste nedochvilností a nespolehlivostí naštvali nejvíc, poznáte snadno. I přes vaše opětovné prosby si na vás neudělá čas, přestože bude zřejmé, že vám teče do bot!

Foto: Ollyy, Shutterstock.com

Býk bude mít velkou potřebu sexuFoto: Ollyy, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Zaskočit vás můžou nepříjemné změny v zaměstnání. Nic nekomentujte nahlas, protože si mnozí kolegové začnou krýt záda, vše by nadřízeným donesli, aby se jim zavděčili. Během víkendu raději nikoho nezvěte na návštěvu. Jeden člen rodiny bude mít hádavou náladu a každého by svým kritizováním vyhnal do ulic. Je ale otázka, zda tím rýpalem nebudete vy osobně!

Rak (21. 6.–22. 7.)

Shon a spěch vás nemine, zejména když provádíte bytové úpravy. Občas budete muset odejít z práce, protože si „šikula“ řemeslník s něčím nebude vědět rady. Pokud studujete, začnete mít problémy se spolužáky či kantory a jako první vás napadne školu přerušit. Neunáhlete se, protože by vás to nemrzelo měsíce, ale možná i roky!

Lev (22. 7.–22. 8.)

Vedete-li právní spor, uhánějte advokáta, aby zjistil, co je nového. Vše naznačuje, že si během dovolené nevyzvedl poštu a kvůli tomu byste mohli například promeškat lhůtu k dodání důležitých dokumentů. Jste-li umělecky nadaní a kreativní, ve druhé polovině týdne vás malá výplata tak naštve, že se nejspíš rozhodnete změnit profesi a živit se vlohami, které vám sudičky nadělily.

Foto: Eugenio_Marongiu, Shutterstock.com

Lev se konečně zamyslí nad svým přirozeným talentemFoto: Eugenio_Marongiu, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Necitlivým jednáním dokážete proti sobě poštvat dobré známé, loajální kolegy, a dokonce i drahou polovičku! Tak se kroťte, neukvapujte se ve svých výrocích, a hlavně nikoho nepoučujte. Druhé otrávíte také tím, že dohodnout se s vámi i na banalitě bude takřka nemožné. Když to necháte dojít moc daleko, v neděli zjistíte, že jste v průběhu týdne hodně namluvili, ale nic neudělali ani nevyřešili!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nenervujte se kvůli drbům a fámám, které o vás někdo začne šířit. Určitě se ale zamyslete, zda jste někomu neublížili. Vše totiž naznačuje, že se vám někdo začne mstít, patrně za vaši neférovou akci z hodně dávné minulosti. To už nezměníte, proto bude nejlepší, když se stáhnete a v ústraní vyčkáte, až se smršť pomluv přežene!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Připomeňte si, že zdraví si za peníze nekoupíte. Na prosbu nadřízených, abyste pracovali přesčas, sice přikývněte, ale vše si rozvrhněte tak, aby vám skutečně zbyl čas na odpočinek a vydatný spánek. V opačném případě začnete mít problém s očima, mohla by vás potrápit také silná bolest hlavy a peníze navíc byste utratili během jedné návštěvy lékárny.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte-li potomky, v těchto dnech můžete udělat chybu, která by negativně ovlivnila jejich budoucnost. Budete mít totiž sklony vnucovat jim, jaké zájmové kroužky jsou pro ně nejvhodnější. Samozřejmě se podřídí, nic jiného jim ani nezbude. Hrozí však riziko, že by v dospělosti dělali něco jiného, než je bude bavit, nebo k čemu mají vrozené vlohy. To určitě nechcete, tak jim dopřejte svobodnou volbu!

Foto: Kinga, Shutterstock.com

Střelci by měli být všímaví ke skutečným zájmům a zálibám svých dětí a vyjít jim v maximální míře vstřícFoto: Kinga, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud se poslední dobou ve vaší čtvrti ztrácejí věci, viníka konečně odhalí a z toho budete v šoku hodně dlouho. Škodnou totiž bude člověk ze sousedství, k němuž jste čas od času zašli na skleničku! Nicméně tato událost posílí a stmelí vaši rodinu, protože vám dojde, že věřit můžete skutečně jenom těm nejbližším.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Plánujete-li pořídit si jiné auto, transakci odložte na další týden. Vybrali byste si na první pohled luxusní vůz, ale byl by to brak se skrytou závadou pod kapotou. Po několika jízdách by se doslova rozsypal a vás by čekal vleklý soudní spor! Stejně katastrofálně může dopadnout každá větší investice, tak nic neuspěchejte!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Hrajete-li v partnerství nebo v zaměstnání druhé housle, dojde vám trpělivost. Začnete jednat razně a už si nic nenecháte líbit. Občas to vygraduje do hádky, nicméně svého docílíte a lidé s vámi přestanou jednat jako s figurkou na šachovnici. Sebevědomí vám stoupne natolik, že zareagujete na nabídku, o které si mnozí myslí, že je určena jen vyvoleným. Vy se mezi ty šťastlivce zařadíte!

Tak jak se vám předpověď líbí? Máte na co se těšit?

Reklama

Související témata:

Načítám