Hlavní obsah

Horoskop na celý týden: Střelec slibuje dny plné lásky a radosti!

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Co vás čeká, až se ujme vlády Střelec?Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 21. listopadu večer, přesně v 22.22 hodin, ukončí Slunce putování vodním znamením Štíra a vstoupí do ohnivého Střelce. Je to spravedlivé a upřímné znamení, kterému vládne moudrý Jupiter.

Článek

Spoluvládcem znamení Střelce je samotný pán moři, Neptun, proto se nedivte, když vás začnou přitahovat nadpřirozené, duchovní, mnohdy i tajemné jevy. To je dobře, vždyť Železnou nedělí začíná advent, který je opředený mnoha legendami, a hlavně tradicemi. Vůbec neuškodí, když si je připomenete. Hlavně během nedělního stmívání nezapomeňte zapálit první, a to fialovou svíčku na adventním věnci, která symbolizuje naději.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Čeká vás spousta společenských akcí i večírků. Horší je, že se může rozpadnout jedno přátelství. Pokud při debatách nedáte prostor kamarádovi, který bude mít na něco opačný názor, tak dlouho se budete dohadovat, až jeden z vás vybuchne. Každý si půjde svou cestou, a když se potkáte, budete se tvářit, že se nevidíte.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Sice si uvědomíte, že to není „košer“, ale stejně budete koketovat, a tím drahou polovičku provokovat. Trocha žárlivosti vašemu vztahu neuškodí, protože vyvolá to správné erotické pnutí, jen se snažte nepřekročit únosnou míru. Pořádek byste si měli udělat ve financích. Pokud jste nedávno změnili banku, patrně se vrátíte k té původní. Zjistíte, že má přece jen výhodnější podmínky.

Foto: Eviled, Shutterstock.com

Jemné koketování vám vztah nerozbije, ale posílíFoto: Eviled, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Postoj k partnerství přehodnotíte v případě, že jste nechtěli „strčit hlavu do chomoutu“. Konjunkce Merkura se Saturnem vás přinutí, abyste přestali kličkovat a zachovali se zodpovědně, zejména když spolu máte děti. Možná začnete sepsáním předmanželské smlouvy. V každém případě uděláte krok k legalizaci vztahu.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Máte-li práci, kterou děláte jakoby automaticky, tentokrát budete dlouze přemýšlet i nad banalitami. Všechno si zkontrolujete, aby vás nadřízení neměli důvod peskovat. Se stejnou pečlivostí se věnujte svému tělu. Pozornost si zaslouží především uši, průdušky, játra a pohybový aparát. Snažte se neprostydnout a vyhýbejte se alkoholu, ať první adventní víkend nestrávíte v peřinách.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Budete si pořád hrát. S dětmi přes den a s drahou polovičkou každou noc v posteli. Jste-li nezadaní, komunikujte! Díky tomu se seznámíte s někým slibným nejen na sociálních sítích, ale například na prvním adventním koncertě. Skvělé dny čekají i ty z vás, kteří se živí kreativitou či uměním. Budete mít úžasné a odvážné nápady!

Foto: Milles Studio, Shutterstock.com

Lev si bude užívat štěstí ve vztazíchFoto: Milles Studio, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Bydlíte-li v pronajatém bytě a obáváte se, zda vám majitel prodlouží smlouvu, konečně se dočkáte dobré zprávy. Stejně tak se vám bude dařit, pokud se pustíte do plánovaných změn v domácnosti. Proběhnou rychle a hladce. Tentokrát se ale nebudete lopotit s úklidem po řemeslnících, nýbrž si sjednáte firmu. Ušetřený čas věnujete rodině.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Bude vám chybět soukromí. Když přestane vyzvánět mobil, někdo přijde na návštěvu a hned tak neodejde. S vámi se totiž bude hezky povídat. Kolem čtvrtka si uvědomíte, že jste pořád mezi čtyřmi stěnami, a tak se každé odpoledne až do neděle vydáte na procházku do přírody. Zvažujete-li koupi auta, ideální čas nastane těsně před víkendem.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nekomentujte nahlas věci, které se budou odehrávat rádoby tajně u sousedů nebo příbuzných. Půjde zřejmě o nevěru a vaše dobře míněné varování by se obrátilo proti vám. Nezahlédnete je totiž pouze vy, ale někdo další. Ten to okamžitě roztroubí do světa, jejich zálety se stanou veřejným tajemstvím, ale z prozrazení by dotyční obvinili vás.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Až nápadně často se jakoby náhodou ocitnete v místech, kde se bude konat zajímavá akce, ale ještě častěji poblíž baru či nočního klubu. Budete si prostě užívat života plnými doušky až do doby, než vám dojdou finance, což se stane koncem týdne. Aspoň vás to přinutí doma odpočívat a dohnat spánkový deficit.

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Střelec bude vymetat jeden večírek za druhým, naštěstí mu ale brzy dojdou penízeFoto: gpointstudio, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Mnohem líp než mluvení vám půjde psaní. Často budete mít nepříjemný pocit knedlíku v krku, navíc se budete zadrhávat a hledat vhodná slova. Dobře uděláte, když kontakt se světem budete udržovat prostřednictvím e-mailů. Svým způsobem vás to ochrání před průšvihem. Někdo z nadřízených cosi opomene, ale pokus svést chybu na vás mu zhatíte tím, že budete mít písemné důkazy.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Máte-li nějaký vroubek z minulosti, o kterém známí nevědí, shodou okolností se prozradí. Berte to z té lepší stránky! Nemusíte si už věčně dávat pozor na jazyk a taky si uděláte jasno v lidech. Z mobilu vymažte ty, kteří neskousnou, že například máte záznam v rejstříku trestů. Nevědomky šlápnout vedle může přece každý.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Zkraje týdne byste si měli oživit profesní znalosti. Na dosah totiž máte povýšení či postup v kariéře, ale neměli byste nic podcenit. Sice vám horoskop nahrává ve všech směrech, jenže se může stát, že v improvizovaném, narychlo konaném konkurzu na vyšší post pohoříte kvůli banalitě, což by vás mrzelo hodně dlouho.

Podle horoskopu se v týdnu před začátkem adventu rozhodně nebudete nudit. Nemusíte smutnit, když vám tentokrát nadělil víc práce, než zábavy. Třeba se to už brzy otočí a užívat si bude zase to vaše znamení!

Reklama

Načítám