Hlavní obsah

Hrdost na místě: Tohle jsou krásné dcery slavných mužů. Která se vám líbí nejvíc?

Foto: Profimedia.cz

Pětadvacetilá Georgie May Jagger je dcerou slavného muzikantaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těmhle mužům se v životě podařilo snad všechno, na co sáhli! Kromě toho, že se stali úspěšnými a obdivovanými, se jim také narodily nádherné dcery. Co myslíte, jsou tyhle krásky svým slavným otcům podobné?

Článek

Proslulí, ženami obletovaní muži si skoro vždy najdou neméně úspěšné a především půvabné partnerky. Stačí potom už jen kapka štěstí a z jejich vztahu vzejdou roztomilé děti, ze kterých vyrostou pohlední dospělí. Jakým slavným mužům se povedly opravdu krásné dcery?

Francesca Eastwood

Čtyřiadvacetiletá Francesca je druhým nejmladším potomkem herce a oscarového režiséra Clinta Eastwooda (87). Její maminkou je Clintova herecká kolegyně Frances Fisher (65), kterou určitě znáte jako Rosinu matku z „Titanicu“ (1997). Není divu, že se i tahle blonďatá kráska realizuje ve filmu a televizi: zahrála si v několika seriálech a ztvárnila i pár vedlejších filmových rolí. Na větší hereckou výzvu ale ještě čeká.

Foto: Profimedia.cz

Clint Eastwood se může pochlubit dcerou krásnou jako andílekFoto: Profimedia.cz

Paulina Gretzky

O jejím tátovi se říká, že byl nejlepším hráčem NHL všech dob. Paulina (28), dcera legendárního Wayna Gretzkyho (56), by zase nepochybně mohla usilovat o titul nejkrásnější dcera hokejisty všech dob. Půvab do vínku dostala od své matky, bývalé modelky a herečky Janet Jones (56). Paulina se dnes věnuje hlavně rodině, je manželkou světové golfové jedničky Dustina Johnsona (33), se kterým má dva syny.

Foto: Profimedia.cz

Paulina má k špičkovým sportovcům velmi blízko. Kromě toho, že je dcerou legendárního hokejisty, má za manžela nejlepšího současného golfistuFoto: Profimedia.cz

Bria Murphy

Jeden z nejpopulárnějších amerických komiků Eddie Murphy (56) měl vždy slabost pro krásné ženy a s bývalou modelkou a televizní hvězdou Nicole Mitchell Murphy (49) zplodil mimo jiné nádhernou dceru Briu (27), která svůj exotický půvab uplatňuje na módních molech.

Foto: Profimedia.cz

Bria je jednou ze šesti dcer amerického herce a komika Eddieho MurphyhoFoto: Profimedia.cz

Ireland Baldwin

Půvabnou dcerou se může chlubit také hollywoodský herec Alec Baldwin (59)! Dvaadvacetiletou blondýnku Ireland má s neméně slavnou herečkou Kim Basinger (63). Ireland má za sebou již první filmový debut, avšak aktivně se věnuje hlavně modelingu.

Foto: Profimedia.cz

Dcera Aleca Baldwina se snaží prorazit jako modelkaFoto: Profimedia.cz

Zoë Kravitz

Zoë (28) je jedinou dcerou známého amerického hudebníka Lennyho Kravitze (53), její matkou je herečka Lisa Bonet (49). Karamelová kráska jde ve stopách rodičů – viděli jste ji v úspěšných filmech „Divergence“ (2014) nebo „Šílený Max: Zběsilá jízda“ (2015) či v seriálu „Californication“. Stejně tak se ale profesionálně věnuje zpěvu.

Foto: Profimedia.cz

Lenny Kravitz má jediné dítě, dceru, která je krásná a talentovaná zároveňFoto: Profimedia.cz

Georgia May Jagger

Frontman britské kapely The Rolling Stones Mick Jagger (74) je nejen slavným muzikantem, ale také otcem dnes úspěšné modelky Georgie May (25). Tu má se svou bývalou ženou, někdejší modelkou a herečkou Jerry Hall (61). Georgii, která je proslulá roztomilou škvírkou mezi předními zuby, jste mohli vidět v kampaních kultovních módních značek, jako je Chanel, Versace, Miu Miu, nebo jako tvář kosmetické značky Rimmel.

Foto: Profimedia.cz

Mick Jagger musí být na svou Georgiu hrdý, jako modelce se jí velmi daří!Foto: Profimedia.cz

Kdo ze slavných mužů má podle vás nejhezčí dceru?

Reklama

Související témata:

Načítám