Hlavní obsah

Neuvěřitelná podoba: Tyhle slavné matky od jejich dcer nerozeznáte!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli chceš vidět, jak bude žena vypadat za pětadvacet let, podívej se na její matku. Tvrzení, které většina z nás dobře zná. Ať se snažíme sebevíc, geny zkrátka nepopřeme. A potvrzují to i tyto celebrity, které jsou často k nerozeznání od svých ratolestí.

Článek

Je jen otázka, zda je to dar, či prokletí. Ale samozřejmě – je to dar, vypadat jako svoje matka! Zvláště v případě, jde-li o krásnou a inteligentní ženu. Pak je přímo radost, těšit se z toho, že geny nejsou voda a my jsme zdědily jen to nejlepší. Těžko říct, zda stejný názor zastávají i dcery slavných hereček a zpěvaček, ale vzhledem k tomu, jak často jdou v jejich šlépějích, tak pravděpodobně ano.

Blythe Danner (74) a Gwyneth Paltrow (44)

Obě dvě jsou herečky a jedna by klidně mohla hrát druhou. Gwyneth Paltrow po matce zdědila nejen barvu vlasů, ale i stejný úsměv, nos a talent. Ženy spolu mají krásný vztah, podle známých si byly podobné vždycky, a to nejen vzhledově. Gwyneth má také dceru, Apple – je jí třináct a už teď může mamince konkurovat.

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow a Blythe DannerFoto: Profimedia.cz

Tina Knowles (63) a Beyoncé (36)

Tina Konwles je módní návrhářka, i když pro mnohé je známá spíše jako matka zpěvaček Beyoncé a Solange. Když je vidíte pohromadě, máte skutečně občas problém rozlišit, která je která. Ve svém věku totiž vypadá Tina pořád parádně a postavu by jí mohla závidět leckterá mladice. Na začátku hudební kariéry pomáhala dcerám s kostýmy a v roce 2010 pak stála s Beyoncé u otevření kosmetického salonu Beyoncé Cosmetology Center.

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé a Tina KnowlesFoto: Profimedia.cz

Kate Moss (43) a Lila Moss (14)

Lila, teprve čtrnáctiletá dcera slavné modelky Kate Moss, se vydala ve stopách své matky a má za sebou první kampaň. Stala se tváří značky The Braid Bar a propaguje zaplétané barevné copánky. Ještě před svou první reklamní kampaní se už ale dostala na titulní stranu časopisu Vogue, kde byla vyfocena právě s maminkou.

Foto: Profimedia.cz

Lila a Kate MossovyFoto: Profimedia.cz

Vanessa Paradis (44) a Lily-Rose Depp (18)

Lily-Rose Depp má štěstí, že svoji krásu zdědila spíše po matce Vanesse Paradis než po otci Johnny Deppovi. Stejně jako její matka i ona se vydala cestou modelingu a herectví. Poprvé se objevila v matčině klipu (režíroval ho sám Johnny Depp) a svůj první hit Joe Le Taxi nazpívala ve čtrnácti letech. Vloni se objevila i ve filmech Mroží muž, Yoga Hosers, Tanečnice nebo v dramatu Planetárium, kde stála po boku Natalie Portman.

Foto: Profimedia.cz

Vanessa Paradis a Lily-Rose DeppFoto: Profimedia.cz

Goldie Hawn (71) a Kate Hudson (38)

Jediné, v čem jsou tyto dvě herečky rozdílné, je věk a počet plastik. V obou případech vede matka Goldie Hawn. Jinak si jsou mimořádně podobné a věnují se stejné profesi, a to i co se týče zaměření – obě mají velký komický talent.

Foto: Profimedia.cz

Goldie Hawn a Kate HudsonFoto: Profimedia.cz

Carole Middleton (62) a vévodkyně Kate (35)

Už chybí jen Pippa, sestra vévodkyně, aby byl člověk dokonale zmaten, která je která. Není pochyb, po kom Kate i Pippa zdědily krásu a šarm. Carole Middleton je velice podnikavá, a ačkoliv není z královské rodiny ani vyšších vrstev, vdala se za Michaela Middletona, který pochází z bohaté rodiny a má úzké vazby na aristokracii.

Foto: Profimedia.cz

Carole Middleton a vévodkyně KateFoto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon (41) a Ava Phillippe (18)

Tak tahle podoba je skutečně neuvěřitelná! Ava oslavila 9. září osmnácté narozeniny a je úplnou kopií své matky Reese Witherspoon. Ava zatím v máminých stopách příliš nejde, naopak. O prázdninách byla spatřena v Hollywoodu v jedné pizzerii, kde si přivydělávala jako servírka. Což je více než sympatické, že si dívka vydělává peníze, namísto aby si je žádala od rodičů.

Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon a Ava PhillippeFoto: Profimedia.cz

Cindy Crawford (51) a Kaia Gerber (16)

Když se člověk dívá na fotografie Kaiy, dcery Cindy Crawford, má pocit, jako kdyby se vrátil na přelom 80. a 90. let a znovu spatřil jednu z nejznámějších modelek světa na vrcholu slávy. Není tedy překvapením, že se Kaia vydala v matčiných stopách, dokonce ji v něčem i předčila. Zatímco Cindy se na titulní straně časopisu objevila „až“ ve svých šestnácti letech, Kaie se to podařilo už ve čtrnácti v magazínu Pop.

Foto: Profimedia.cz

Kaia Gerber a Cindy CrawfordFoto: Profimedia.cz

Které dvojici to podle vás sluší nejvíc?

Reklama

Načítám