Hlavní obsah

Odložené děti aneb Nejen Halle Berry a Jennifer Lopez porodily až dlouho po třicítce

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Na děti je času dost, nejprve si vybudovat pořádné renomé a pak teprve začnu řešit rodinu. Tak k tomu zřejmě přistupovaly všechny tyto herečky, které na své první mateřství čekaly, až jim odbije třicátý rok.

Článek

Nejlepší je podle odborníků otěhotnět kolem pětadvacátého roku života. Alespoň tedy pokud se na to díváte z biologického hlediska. Medicína je dnes naštěstí milosrdná i k těm ženám, které se rozhodnou otěhotnět později, proto už dávno není raritou, že ženy mají děti i ve vyšším věku, po třicítce či dokonce po čtyřicítce.

Eva Mendes

Eva Mendes (43) dokonce čekala ještě déle než do třicítky. První dítě, Esmeraldu (3), porodila manželka Ryana Gosslinga (36) až ve čtyřiceti letech. O rok a půl později pak ještě přivedla na svět její sestru Amadu (1), ale podařilo se jí to v tajnosti, veřejnost se novinku dozvěděla až asi dva týdny po porodu.

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendes s dcerou EsmeraldouFoto: Profimedia.cz

Julianne Moore

Juliane Moore (56) bylo 37 let, když přivedla na svět své první dítě, syna Caleba (19). O čtyři roky později se jí a jejímu manželovi Burtu Freundlichovi (47) narodila ještě dcera, Liv. Té je dnes patnáct let, a když stojí vedle své matky, vypadají téměř jak dvojčata.

Foto: Profimedia.cz

Julianne Moore s patnáctiletou dcerou LivFoto: Profimedia.cz

Halle Berry

Krásné čokoládové herečce bylo 41 let, když se stala poprvé matkou a narodila se jí dcera Nahla (10). Komu by se to zdálo příliš, tak toho herečka překvapila ještě jednou, a to když druhé dítě měla ještě o šest let později, ve 47 letech. Letos na jaře se zdálo, že čeká snad v necelých padesáti jedna letech další dítě, ale všechny tyto pochybnosti vyvrátila.

Foto: Profimedia.cz

Halle Berry s dcerou NahlouFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez

Hispánská zpěvačka (47) porodila dvojčata Maxe a Emme (9), když jí bylo 38 let. Ačkoliv Jennifer Lopez s otcem svých dětí, Marcem Anthohym (49) v manželství dlouho nevydržela, dodnes spolu skvěle fungují jako rodiče.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez vede dceru Emme do školyFoto: Profimedia.cz

Gwen Stefani

V roce 2005 plánovala Gwen Stefani (48) další sólovou desku a řešila comeback se svojí kapelou No Doubt. Jenže všechno to musela odložit, protože s manželem Gavinem Rossdalem (51) čekala miminko, syna Kingstona (11). Tehdy jí bylo 36 let! O dva roky později se jim narodila ještě Zuma (9). Tím ale neskončili, v roce 2014 se jim narodil ještě syn Apollo Bowie (3), bohužel o rok a půl později se zpěvačka s manželem dala rozvést, protože ji podváděl.

Foto: Profimedia.cz

Gwen Stefani se svými třemi dětmi, Kingstonem, Zumou a Appolo BowieFoto: Profimedia.cz

Drew Barrymore

Možná vzpomínky na své bouřlivé dospívání plné alkoholu, drog a odvykacích kúr mohly za to, že Drew Barrymore (42) své mateřství odložila až dlouho po třicítce. První dcera Olive (5) se jí narodila až ve 37 letech. O dva roky později na svět přivedla ještě dceru Frankie (3). Dnes už ale s jejich otcem, Willem Kopelmanem (49), není.

Foto: Profimedia.cz

Dcery Drew Barrymore vypadají stejně, jako sama herečka, když byla maláFoto: Profimedia.cz

Susan Sarandon

Susan Sarandon má zřejmě nějaký elixír mládí, rozhodně nevypadá na 71 let. Obzvláště, když stojí vedle své dcery, Evi Amurri (32), kterou měla ve 39 letech a vedle které vypadá spíš jako její sestra. Ještě později pak herečka porodila dva syny, Jacka (28)  a Milese (25).

Foto: Profimedia.cz

Susan Sarandon s dcerou Evou AmurriFoto: Profimedia.cz

Meryl Streep

Oscarová herečka Meryl Streep (68) má čtyři děti a všechny přišly na svět až poté, co oslavila své třicáté narozeniny. I když u prvorozeného syna Hanka (38) to bylo jen o pár měsíců později. V době, kdy bylo Meryl Streep 34 let, se jí narodila dcera Mammie (34), o tři roky později pak přišla na svět Grace Jane (31) a v roce 1991 ještě benjamínek Lousia Jacobson (26). Všechny čtyři děti má s manželem Donem Gummerem (70).

Foto: Profimedia.cz

Meryl Streep a její nejstarší dcera MammieFoto: Profimedia.cz

Kdy je podle vás nejlepší věk na mateřství?

Reklama

Načítám