Hlavní obsah

Ideál do veder: S čím nejlépe nosit šortky do pasu?

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Jsou ideální do parných dní i na dovolenou, sluší všem typům postavy a co víc: prodlužují nohy. Řeč je o šortkách do pasu, které zažívají letos boom. Podívejte se, jak vám budou nejlépe slušet.

Článek

Šortky do pasu patří k letošním letním trendům. Jsou nadčasové a mohou je nosit ženy různých věkových kategorií. Jen musíte vědět, jak je správně kombinovat, a pak se nemusíte bát vyrazit v nich třeba i do práce nebo na večírek.

Patříte k milovnicím denimu? Určitě si pořiďte džínové kousky, které vypadají skvostně s bílou halenkou či košilí. Je-li však venku opravdu horko, vyměňte košili za saténový top na tenká ramínka. Skvělou volbou jsou i háčkovaná tílka. Když si obléknete jednobarevný vršek, v létě nejlépe světlý, můžete si k němu dopřát i kraťasy s výrazným vzorem. Naopak k šortkám v jednotném tónu se budou hodit tílka s nápadnými motivy – třeba zvířecími.

A chcete-li si vyrazit pro změnu na večírek či do letního otevřeného divadla, zkuste zaujmout v šortkovém kostýmku stejného designu. Nebo stačí jakékoli kraťasy doplnit bílým sáčkem a máte, co se stylového outfitu týče, vyhráno. Elegantního vzhledu dosáhnete také v šortkách, jejichž součástí je širší pásek. Prohlédněte si naše tipy.

S bílou košilí i blůzkou

Kombinace kraťasů a košile je elegantní variantou outfitu, který můžete v parných dnech nosit i do kanceláře. Skvěle se k sobě hodí bílá s modrým denimem, ale i výraznými kousky – například se zvířecím motivem.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Mango, 899 Kč; Esprit, 839 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Na foto: oboje H&M; 699 Kč, 399 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Mango, 899 Kč; Asos, 1200 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Zara, 799 Kč; Asos, 400 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Bershka, 449 Kč; Topshop, 700 KčFoto: Archiv firem

S pleteným i saténovým topem

Tílko na tenká ramínka je do veder ideální, ovšem hodí se také pod letní sáčko. V kurzu jsou zvláště háčkované topy, ale nosí se i modely z příjemného chladivého saténu, který může být v dekoltu zdobený krajkou. Velký výběr topů na tenká ramínka najdete také v článku Letní kousky na poslední chvíli.

Foto: Archiv firmy

Na foto: oboje Mango; 899 Kč, 499 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 699 Kč; Missy Empire (prodává Tamsin London), 1145 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Boohoo (prodává Tamsin London), 765 Kč; H&M, 799 KčFoto: Archiv firem

Se sakem

Nosíte rády elegantní kostýmky? V létě je nejlépe nahradí lehké komplety se šortkami. Buď můžete volit barevné či vzorované kraťasy a k tomu jednobarevné, nejlépe světlé sako, anebo si pořiďte rovnou komplet ve stejném designu. Při méně společenských událostech lze sako vyměnit za lehoučké kimono.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 899 Kč; Zara, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Esprit, 959 Kč; H&M, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 799 Kč; Topshop, 790 KčFoto: Archiv firem

Nosíte kraťasy do pasu?

Reklama

Související témata:

Načítám