Hlavní obsah

Manuál skvělé milenky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vnímejte sama sebe jako sexy a žádoucíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete se stát milenkou, na kterou se nezapomíná? Toužíte dostat se pod kůži svému partnerovi tak, že vás nikdy nebude chtít opustit? Pohlťte ho celého - svým vlastním erotickým způsobem!

Článek

Osmý div světa - k mání

Mít se ráda ale nestačí k tomu, aby váš partner již nechtěl jinou. Musíte mu ukázat, jak dokážete být smyslná a jedinečná! Na post vynikající milenky se dostanete i spojením příjemného s užitečným - masturbací. Královna milostných praktik a mužské mysli je žena, jež dokonale zná reakce vlastního těla - svá tajemství, která s potěšením poodhalí partnerovi. Věnujte se sama sobě a poznávejte, jakou stimulaci miluje váš klitoris, jestli jsou prsní bradavky citlivější při krouživém dotyku prstů či jemném tahání...

Nebojte se hrát si o samotě! Párkrát se přiveďte na pokraj orgasmu, ale nedovolte mu propuknout! Pár dní po sobě úmyslně oddalujte orgastickou hranici. Vaše tělo bude toužebně rozpálené - a vy sexy. Až dospějete k názoru, že to již není možné vydržet, přizvěte partnera, aby se díval, co se svými prsty a potažmo tělem dokážete. Jakmile uvidíte, co s ním taková podívaná provádí, dodá vám to veliké sebevědomí. Budete se cítit božsky i chlípně zároveň, což vás opravdu povzbudí!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Buďte nezapomenutelnou milenkouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Příprava erotické atmosféry

Vzrušující, éterická bytost, díky níž se partner vzruší, jen co na ni pomyslí, musí mít dále ve střehu své smysly, aby působila jako magnet pro muže. Koloběh života z práce do práce, tlumí naše vnímání. Kdy jste se naposledy jen tak zastavila třeba nad krásou rozkvetlého stromu nebo úchvatně poskládaných mraků? Rozviňte znovu své fyzické smysly a začněte vnímat svět okolo sebe jinak! Svůj nebývalý zájem rozšiřte i o zkoumání partnerova dýchání, když je vzrušený, radost objevte v lechtivých masážích, voňavých olejíčcích, relaxačních koupelích... Tip: Afrodiziakální koupel připravíte vhozením hrsti oregana do teplé vody.

Vězte, že váš klín je něco jako svatý grál, po kterém muž neustále touží, a vy jste ta, která mu dle uvážení dovoluje se ho zmocnit. A kulaté zázraky zvané ňadra uchvacují muže co svět světem stojí, tak proč by to právě teď mělo být jinak? Využijte svých předností a potenciálu a nechte partnera ochutnat to, na co jste tak pyšná! Zkrátka buďte ráda ženou!

Že na těchto radách není nic těžkého? Tak vidíte! Ale i přesto (a pro úplnost) končím slovy klasika aneb jak pravil starořecký spisovatel a historik Xenofón: Milostný styk těší daleko víc, je-li spojen s oddanou láskou. Ne v požitcích, které jsou kdykoliv po ruce, ale v požitcích, v něž se teprve doufá, spočívá hlavní půvab milostné touhy.

Reklama

Související témata:

Načítám