Hlavní obsah

Jak chodit na podpatcích a nevypadat směšně? Naučíme vás to!

Foto: Greta Blumajerová

Tři z vás (zleva Tereza, Bára a Dana) jste se učily pod vedením lektorky Martiny (v růžovém) správně chodit na vysokých podpatcíchFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Nosíte podpatky, a nejste si úplně jisté, zda na nich vůbec chodíte dobře? Máme pro vás návod, jak na nich zvládnout jistý, sexy a správný krok. Pojďte se to spolu s lektorkou Martinou naučit!

Článek

Některá se jich bojí jak čert kříže, jiné připadají nepohodlné a další na nich sice chodí často, ale dost bídně. „Abyste se na vysokých jehlách cítily dobře, chce to opravdu dbát na správné provedení kroků,“ říká lektorka Martina Pirná z Dance Perfect studia, která chůzi na podpatcích vyučuje. Jak? Podívejte se na naše video. Martina Pirná vám v něm na třech z vás ukáže, co děláte za nejčastější chyby a jak by ladná chůze na různých typech vysokých podpatků měla vypadat.

A co říci závěrem? Příjemně nás Bára, Tereza a Dana překvapily – neváhaly totiž přijet do studia na natáčení z velké dálky. A podle jejich slov to rozhodně nebylo zbytečné. Budete i vy mít stejný pocit, až se na naše video podíváte?

Zkuste ho, ať jste ještě lepší, než teď! Inspirací vám může být i lekce sexy tance na vysokých podpatcích i tanec na doma.

Reklama

Načítám