Hlavní obsah

Jak jsem s kartou Globus Bonus ušetřila

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Bonus za dnešní nákup je 710 Kč,“ čtu z účtenky, kterou mi podává pokladní v Globusu. Díky členství ve věrnostním programu Globus Bonus tak mohu tuto peněžní odměnu uplatnit třeba při dalším nákupu.

Článek

Léto i sezona grilování jsou už v plném proudu, děti mají prázdniny a odjíždějí pryč z města, na tábory a na chatu. Na to je nutné se pořádně připravit. Křupavé pečivo, čerstvé maso i uzeniny domácí výroby a jiné kvalitní produkty.

Kde jinde lze koupit vše na jednom místě než v hypermarketu Globus. Ten si navíc svých věrných zákazníků váží, a proto pro ně připravil věrnostní program Globus Bonus, do kterého se lze registrovat buď v kterémkoli z 15 hypermarketů, nebo jednoduše on-line na webu www.globusbonus.cz. Tam najdu i všechny informace o programu.

Peněžními bonusy nasbíranými na věrnostní Globus Bonus kartě lze platit v hypermarketech i Baumarktech

Na grilování koupím vše

Večer budeme s přáteli slavit narozeniny a to se neobejde bez grilování a ohňostroje. Do nákupního vozíku nakládám potřebné suroviny pro přípravu neodolatelného barbecue, ale také pyrotechniku, která na noční obloze vykouzlí světelnou show. Ještě, že mám u sebe věrnostní kartu Globus Bonus. Zakoupením ohňostroje za 499 Kč získám na věrnostní kartu peněžní bonus 100 Kč. Dále potřebuji krájecí prkénko, které stojí 199 Kč, a zpět se mi přičte bonusových 50 Kč, za party led mi cinká peněžní odměna 8 Kč.

Domácí grilovací klobásky a nakládané maso, které řezníci v Globusu vlastnoručně připravili a naložili, bude potřeba zapít pivem. Z každé láhve se mi opět připíše bonus 1 Kč. Na ochlazení také beru zmrzlinu v rodinném balení, která mi zajišťuje odměnu 10 Kč, a pár nanuků, z každého mám také korunu zpět.

Peněžní bonus 710 Kč se přičte na věrnostní kartu Globus Bonus

Vybavím i děti na tábor

S prázdninami je spojeno sluníčko a koupání. Děti si přejí nafukovací lehátko. Jedno stojí 199 Kč, beru raději dvě, aby se nehádaly. Na Globus Bonus kartu mi naskakuje další stokoruna. Do vozíku ještě přidávám hru Tetris za 299 Kč, na které je peněžní bonus 150 Kč. Neodmyslitelnou výbavou na tábor, ale i na chatu, jsou sladkosti. I za nákup některých dobrot se mi připisuje odměna.

V oddělení mléčných výrobků je na krabici mléka i za jogurt ve skle bonus 1 Kč, u mazacího sýru 5 Kč a u margarínu 2 Kč. Nakupuji vše potřebné a jako poslední mířím pro rychlovarnou konvici, tu, co máme doma, se nám rozbila. Cena 999 Kč, a zpět na věrnostní kartu dostanu dvě stovky. Jelikož mám tento měsíc narozeniny a Globus je opravdu pozorný, u pokladny uplatňuji narozeninový kupon s 5procentní slevou a také věrnostní slevové kupony, na zboží, které často kupuji.

Ty jsem si vytiskla v prodejně na terminálu. Celkem tedy platím 3495 Kč.

Hned při dalším nákupu budu moci platit věrnostní kartou, na které mám jen z dnešního nákupu přičtenou peněžní odměnu 710 Kč. A na zboží, které ráda nakupuji, použiji slevové kupony. V Globusu opravdu vědí, co mám ráda.

Reklama

Související témata:

Načítám