Hlavní obsah

Jak milování dodat šťávu? Tyhle sexy triky oceníte nejen v novém roce!

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Zkuste v lednu místo rozchodu zapracovat na lepším sexuFoto: George Rudy, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sladění energií i fyzických těl. Žhavé inspirace není nikdy dost! Vyzkoušejte, jaké to je, užít si mystické milování plné rozkoše. Nejen v lednu tyhle úžasné nápady oceníte!

Článek

Leden je měsícem rozchodů a depresí, jak píše magazín Psychology Today, v němž se psychoterapeut Barton Goldsmith zmiňuje o tom, že mnozí lidé v novém roce vidí příležitost, jak začít od nuly. Toto období podle právních statistik trvá až do konce března. Teprve poté začíná počet žádostí o rozvod klesat. No, možná je ten nejlepší čas na osvojení a pilování milostných technik, které se v novém roce budou hodit – ať už pro utužení stávajícího partnerského života nebo pro zaujetí nového milence.

1, 2, 3

V jakékoli fázi milostného vztahu ctěte tři cesty k lepšímu sexu. Zhluboka dýchejte a uvolňujte se. Kyslík dodá tělu energii a hluboký dech jako takový vám umožní, abyste se snáze a více naladili na tělesné vjemy. Uvolněte svaly a ponořte se do přítomného okamžiku. (Napjaté svaly a zablokovaná energie brání rozkoši v proudění tělem.) Vzdychejte a „akusticky“ se projevujte. Hlasové projevy pomáhají k intenzivnějšímu prožívání.

Sladění dechu

Tantra se soustřeďuje na výměnu a pohyb energie v těle milenců. Sladění dechu je základem, neboť takováto harmonizace má zklidňující účinky a posiluje vzájemné pouto. Jak na to?

Představujte si, jak váš dech s každým nádechem putuje od úst k přirození a s každým výdechem se středem těla kolem páteře. Slaďte dech tak, abyste s partnerem vdechovali i vydechovali stejně.

Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Zkoordinování dechu je pro intimní souhru vlastně téměř nezbytnostFoto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Ideální je, když si spolu lehnete na bok, oba otočení stejným směrem. Měli byste slyšet partnerův dech a ten z vás, který dýchá rychleji, by se měl přizpůsobit tomu druhému. Aspoň tak zní návod Cassandry Lorius, britské homeopatky a sexuoložky se specializací na párovou terapii, která je odbornicí na tantru a východní spiritualitu.

Jemné promnutí zvadlého stonku

Namažte si ruce lubrikantem, spojte je do pravého úhlu a mezi dlaně sevřete špičku penisu. Pohybujte dlaněmi nejen nahoru a dolů, ale také otáčením do stran. V případě, že bude nutné vnést do milostného života trochu dětské zábavy, nafoukněte balonek. Vyfukovaným vzduchem drážděte milencovo přirození.

Ozdravný dotek u zdroje všeho

Reflexní terapie nohou není nic nového. Přišli na ni už ve staré Číně před pěti tisíci lety. Když budete věnovat pozornost chodidlům (meridián ledvin), aktivujete sexualitu a všeobecnou výkonnost. Tak masírujte a vždy na pár vteřin stlačujte palci. Asi se bude hodit i informace, že sání palců u nohou může u některých lidí vyvolat orgasmus.

Mimochodem, stejná věda poukazuje na to, že sex v poloze na koníčka ovlivňuje (snad možná nejvíce) uvolňování endorfinů v mozku a tím zpětně působí na zmírnění napětí v okolí pasu.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Poloha na koníčka prý vede nejsnáze k orgasmuFoto: nd3000, Shutterstock.com

Akupresurní body pro vášeň

Nedostatek sexuální touhy u něj, nebo u vás? Zadní přenosný bod ledvin: jeden a půl cun (šířky palce) po stranách páteře na úrovni druhého a třetího bederního obratle výborně povzbuzuje touhu.

Britská sexuální poradkyně Linda Sonntag doporučuje i zatlačení na bod vpravo mezi kotníkem a Achillovou šlachou, což léčí nedostatek vitality a sexuální energie. Tři cun pod pupkem. Tlak na tento bod přispívá při únavě a taktéž podporuje libido. Použít můžete dlaně i lokty. A co takový orální sex?

Jak potěšit muže?

Položte se na záda s hlavou přes okraj postele. Partner vám vsune penis do úst, vy jej přidržíte za kořen, aby nevklouzl příliš hluboko. Taky nic nezkazíte, když si při orálním sexu začnete broukat. Zvuk vyšle vibrace do celého milencova těla. Bavte se…

A co vy, také budete po novém roce začínat od nuly?

Reklama

Načítám