Hlavní obsah

Jak nestrávit volný čas v kuchyni

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete být nejlepší manželkou na světě? Důležitou vlastností bezesporu je být expertkou v kuchyni, nestrávit tam dlouhý čas a zároveň denně připravit pochoutku, na které si smlsne celá rodina.

Článek

To jsou přesně důvody, proč firmy uvádějí na trh multifunkční hrnce, které vám cestu za tím stát se nejlepší manželkou minimálně usnadní. Zde je několik jasných faktů o výrobku:

1. Nahradí hned několik domácích zařízení, jako je trouba, pánev nebo stále oblíbená remoska. To vše díky systému topných těles (horní a spodní, které zajistí rovnoměrnou tepelnou úpravu), topná tělesa je možné používat najednou nebo každé zvlášť.

V multifunkčním hrnci připravíte téměř cokoli s minimální námahou

Míchací lopatka za vás pokrm po celou dobu sama promíchává

3. Použití přístroje je velmi snadné, na termostatu nastavíte teplotu a čas, který je nutný k přípravě pokrmu. Stalo se vám už, že jste zapomněli na koláč v troubě a upozornil vás na to až nepříjemný zápach spáleného těsta? S tímto univerzálním pomocníkem se nemusíte ničeho podobného bát, po uplynutí nastaveného času se totiž přístroj sám vypne.

Nastavitelný časovač, který přístroj po uplynutí doby přípravy pokrmu sám vypne

4. Úklid také není náročný, mísu, lopatku i víko je možné dát i do myčky nádobí.

Veškeré komponenty jsou umyvatelné v myčce nádobí

Připravte si, na co máte právě chuť

Multifunkční hrnec Multifry od De´Longhi připraví cokoli od předkrmů přes hlavní chody a přílohy až po dezerty. Pokud na víkendy vyrážíte na chaty a chalupy, zabalte si Multifry jednoduše s sebou.

Reklama

Související témata:

Načítám