Hlavní obsah

Jak nosit skinny džíny? Máme pro vás hned tři stylové kombinace!

Foto: Profimedia

Jak nosit skinny džíny? Poradíme vám kombinace, ze kterých si vybere každá z vásFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Schválně, kolikatery skinny džíny obsahuje váš šatník? Jedny se jistě ve skříni každé ženy najdou. Pojďte se je naučit kombinovat s trendy podzimními kousky a buďte na hvězdu.

Článek

Skinny džíny rozhodně žádný velký comeback neslaví. Jsou tu vlastně stále, jen se na ně pro to množství denimových trendů, jako jsou boyfriendy, lacláče, zvonáče nebo culottes, tak trochu zapomnělo. Ultra upnuté dámské džíny na tělo si mnoho žen vlastně ani moc neužívá. Moc vám toho totiž neodpustí :-). Ale neklesejte na mysli, styling a trendy se neustále aktualizují, tak jen stačí sáhnout po těch správných kouscích a udělat ze skinny džínů zase skvělou módní záležitost.

A tak oprašte svoje skinny džíny a noste je jako dáma, módní ikona i trendy rebelka. Víme, jak na to.

Trend sametu

Pokud toužíte zařadit do podzimního must-have nákupního seznamu kousek, který vám dodá pořádnou dávku luxusu, ženskosti a stylu, neměly byste minout samet. Sako z takového materiálu v kombinaci se skinny džínami bude jedním slovem wow!

Foto: archiv firem

U sametu se nemusíte omezit jen na černou. Nebojte se vzorů ani výrazných barev, jako je vínová nebo temně zelenáFoto: archiv firem

Modro-bílá mánie

Kdo nakoukl v posledních týdnech alespoň do jednoho módního obchodu, nemohl nepotkat košili v pánském stylu s tenkým modro-bílým proužkem. Je trendy, sluší a můžete ji nosit jak do práce, tak i na posezení s přáteli v baru. V kombinaci se skinny džínami nezapomeňte na vyvážený dojem celého outfitu, to znamená, máte-li upnuté kalhoty, vršek by měl být volný.

Foto: archiv firem

Dokud to počasí dovoluje, noste trendy tenisky!Foto: archiv firem

Různé délky

O tom, že je móda hravá a zábavná, byla řeč už několikrát. Kromě množství trendů jí ale zajímavou dělají zejména různé stylingové možnosti. Vstvěte, kombinujte a mixujte! O čem je řeč tady? Oblékněte skinny džíny, nazujte tolik oblíbené kozačky nad kolena a navrch se zachumlejte do kabátu rovného střihu, který vám může sahat klidně až do půlky lýtek.

Foto: archiv firem

Šedivá je v kurzu, noste ji klidně od hlavy až po patyFoto: archiv firem

A jaký je váš názor na skinny džíny?

Související témata:

Načítám