Hlavní obsah

Jak se bránit nadváze v době pandemie

Foto: KetoDiet

KetoDietFoto: KetoDiet

Aktuální situace ve světě z části omezila naše životy, na druhou stranu nám ale otevřela zcela jiné možnosti. Tím, že jsme teď zavření víceméně doma, nemusíme své myšlenky rozptylovat děním kolem sebe, ale můžeme se soustředit sami na sebe a začít si například plnit sen o novém, lepším těle.

Článek

Pohyb je základ. Veškerá sportoviště jsou sice uzavřená, to ale nemusí nikomu bránit ve zdravém pohybu. Procvičit tělo můžete i v domácích podmínkách, stačí si jen najít vhodnou sportovní aktivitu.

Cvičit lze podle videí, s různými aplikacemi, můžete také oprášit svůj letitý rotoped a konečně jej začít pravidelně aspoň půl hodiny denně používat. Pokud to situace nebo počasí dovolí, zkuste se jít ven proběhnout, stačí ale také vyrazit svižnou chůzí na hodinovou procházku do přírody. Jediné, co musíte dodržovat, pokud chcete, aby cvičení mělo nějaký efekt, je pravidelnost.

Foto: KetoDiet

Proteinové těstoviny KetoDietFoto: KetoDiet

Dbejte na příjem, ať má hubnutí smysl

Při cestě za lepším tělem je také důležitá kvalitní strava. Vzhledem k uzavřeným restauracím jsme odkázáni převážně na domácí stravování. Ne každý je však schopen připravit si takové jídlo, které ho zasytí, dodá mu dostatek živin, ale zároveň zajistí, že váha půjde dolů.

Foto: KetoDiet

Proteinové nápoje KetoDietFoto: KetoDiet

Bílkoviny jsou klíčem k úspěchu

Jestliže tedy chcete hubnout a jde vám o zdravé hubnutí, které bude trvalé, zkuste proteinovou dietu. Proteinová dieta, ketodieta, ketonová dieta, ketogenní dieta, bílkovinná nebo bílkovinová dieta, pod všemi uvedenými názvy se skrývá totéž. Úbytek kilogramů při proteinové dietě zajišťuje stav zvaný ketóza, který ve vašem těle nastane, pokud snížíte příjem sacharidů na minimum. Ketóza vašemu tělu umožní cíleně spalovat uložené tuky. Proto je hubnutí s proteinovou dietou efektivní a bezpečné a na rozdíl od jiných způsobů hubnutí vám nehrozí, že přijdete o svalovou hmotu. Za ochranu svalů vděčíte pravidelnému přísunu dostatečného množství bílkovin obsažených například v proteinových jídlech a nápojích KetoDiet.

Proteinová jídla a nápoje KetoDiet mají snížený obsah cukru a zároveň zvýšený obsah bílkovin. Díky tomu v těle dochází ke změně fungování metabolismu a ke zcela přirozenému spalování uložených tuků. Proto jsou výsledky viditelné velmi rychle. Bílkoviny mají vysoký sytící efekt. Proto při jejich optimálním příjmu netrpíte hlady.

Foto: KetoDiet

KetoDiet proteinová omeleta se slaninovou příchutíFoto: KetoDiet

Proč si vybrat dietní plán KetoDiet

Jíte pravidelně 5× denně rozmanitá proteinová jídla, i ta bez lepku, kombinujete jídla a nápoje KetoDiet s běžnými na bílkoviny bohatými jídly, zeleninou, vybranými druhy ovoce a zdravými tuky. Dopřáváte tak tělu vše, co potřebuje. Navíc na vás čeká výborná chuť a rychlá příprava jídel, a to doma i v kanceláři.

Díky BMI kalkulačce snadno zjistíte, jak na tom vaše tělo je, kolik času budete potřebovat k získání vysněné váhy a jaký konkrétní dietní plán je pro vás vhodný. Můžete ale samozřejmě zároveň kontaktovat online výživovou poradnu a vznést dotaz. Hubnete tedy díky programu, který funguje i chutná a který je vytvořen přesně vám na míru. Už tedy nemusíte hladovět, nebudete nervózní a nebudete se cítit omezováni. Začněte třeba s některým z výhodných balíčků, díky kterým zjistíte, jestli jste na správné cestě. S ochutnávkovým balíčkem to dokonce zjistíte už za tři dny.

Foto: KetoDiet

Proteinový máslový croissant s lískooříškovým krémem KetoDietFoto: KetoDiet

Plán pro každého

Hubnutí s KetoDiet se nemusíte bát, ani pokud vás trápí opravdu velká nadváha. Pro vás je připraven dietní plán INTENSE. Ten sestavili zkušení odborníci na výživu a jeho celková délka je 12 týdnů rozdělených do tří stejně dlouhých kroků. V prvním kroku dochází obvykle k největším úbytkům na váze, ve druhém kroku začnete zařazovat do svého jídelníčku běžná na bílkoviny bohatá jídla a ve třetím kroku svou hmotnost stabilizujete. Tím, že poctivě projdete všechny tři kroky dietního plánu, se snadno můžete vyhnout nechtěnému jo-jo efektu.

Foto: KetoDiet

Proteinové tyčinky KetoDietFoto: KetoDiet

Zapracujte na sobě a změňte to, co vám vadí, jednou provždy. Bonusem může být, že až se zase budeme moci volně scházet, překvapíte rodinu nebo přátele svou proměnou. Díky KetoDiet budou výsledky vašeho snažení vidět již za několik týdnů.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám