Hlavní obsah

Jak se obléct na festival? 5 outfitů, ze kterých si vybere každá!

Foto: Anatoliy Cherkas , Shutterstock.com

Foto: Anatoliy Cherkas , Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební, filmové i kulinářské. Léto je nabité zajímavými festivaly, které by vám rozhodně neměly uniknout. A jak se na takové akce obléknout? S tím vám hravě poradíme – tady je pět stylových kombinací.

Článek

Celý rok se těšíte na léto, až vypuknou vaše oblíbené hudební či filmové akce, kde nesmíte chybět? Určitě už minimálně v duchu promýšlíte, co si vezmete na sebe. A určitě nezůstane u jediného modelu! Všechny outfity na festival by ovšem měla spojovat jedna zásadní vlastnost: musejí být sice stylové, ale především pohodlné. Podívejte se, které kombinace jsme pro vás letos přichystali.

Šortková klasika

K nepostradatelným kouskům všech letních festivalů patří bezesporu džínové kraťasy, které v ideálním případě zkombinujte s trendy topy a halenkami, odhalujícími ramena. Pak už záleží jen na vás, jaké zvolíte boty, kabelku či klobouk. Ovšem na festivalech frčí přírodní barvy a tóny.

Foto: archiv firem

Na foto: 1. slamák F&F, 279 Kč, 2. sandály Deichmann, 649 Kč, 3. top s odhalenými rameny Marks & Spencer, 1399 Kč, 4. džínové šortky F&F, 549 Kč, 5. sluneční brýle Marks & Spencer, 549 Kč, 6. kabelka přes rameno Roxy, 1250 KčFoto: archiv firem

Kabelka Roxy

Overal v hlavní roli

Léto je ideálním obdobím pro nošení lehkých overalů – jsou velmi příjemné a trendové zároveň. A navíc budou skvěle vypadat i na vašich návštěvách různých „food“ festivalů, které se často konají u vody či v parcích větších měst. Nás zaujal model v korálové barvě, který můžete doplnit černými doplňky i vyšívanou bundičkou v případě trochu chladnějšího počasí.

Foto: archiv firem

Na foto: 1. čelenka Pull&Bear, 139 Kč, 2. textilní kabelka Takko, 449 Kč, 3. overal s krajkou Takko, 449 Kč, 4. bundička s výšivkou Zara, 799 Kč, 5. sandály s perforací Roxy, 818 KčFoto: archiv firem

Sandály Roxy

Etno šaty

Báječně se budete cítit v lehkých a vzdušných šatech v etno stylu, které mají výrazný praktický vzor. Stačí si k nim vzít už jen pohodlné sandálky se sexy šněrováním kolem kotníku, kabelku s třásněmi a v neposlední řadě určitě i klobouk.

Foto: archiv firem

Na foto: 1. náramek Almara Shop, 288 Kč, 2. kabelka s třásněmi Deichmann, 649 Kč, 3. šaty Takko, 449 Kč, 4. klobouk z papírového textilu Gemini, 530 Kč, 5. vázací sandály Deichmann, 599 KčFoto: archiv firem

Bílý klobouk Gemini

Jde to i elegantně

Outfit s dlouhou sukní a krásnými balerínkami by vám neměl chybět na žádném filmovém festivalu. Je tak trochu ležérní, avšak elegantní a ženský zároveň. Maxi sukni doporučujeme určitě všem vyšším dívkám i dámám, jejichž siluetě lépe padne.

Foto: archiv firem

Na foto: 1. náušnice Takko, 149 Kč, 2. džínová bundička Cellbes, 999 Kč, 3. bílá halenka se spadlými rameny Bershka, 249 Kč, 4. maxisukně Takko, 449 Kč, 5. batoh s třásněmi Almara Shop, 1117 Kč, 6. modré baleríny s mašlí Zaxy, 853 KčFoto: archiv firem

Baleríny s mašlí Zaxy

Pohodlí vpřed

K základní výbavě vaší cestovní tašky na letní „fesťáky“ by měly patřit také boyfriend džíny s efektními dírami a tričko s nápaditým potiskem či nápisy. Se zbytkem outfitu si však nezapomeňte barevně vyhrát a zkuste zkrátka zaujmout.

Foto: archiv firem

Na foto: 1. náramek Almara Shop, 101 Kč, 2. kožená kabelka Elega, 3800 Kč, 3. tričko s potiskem Bershka, 224 Kč, 4. roztrhané džíny Zara, 899 Kč, 5. perforované tenisky Mango, 599 Kč, 6. klobouk Almara Shop, 440 KčFoto: archiv firem

Kožená kabelka Elega

A co nesmí na festivalu chybět vám? 

Reklama

Načítám