Hlavní obsah

Jak se vám bude dařit začátkem října? Čtěte náš týdenní horoskop!

Foto: lenetstan, Shutterstock.com

Začíná říjen. Co vás v něm čeká? Náš horoskop vám to prozradíFoto: lenetstan, Shutterstock.com

Reklama

Razantní stopku kritizování a zbytečnému mentorování udělí Merkur, který v pátek vstoupí do zdvořilého a diplomatického znamení Vah. Jaký bude první říjnový týden? Víme to!

Článek

Opravdový podzim je tu, jaký bude pro vás? Pozor si dejte na jediné, a to váhání a zbytečné otálení. Pokud v následných dnech něco zmeškáte, nehudrejte, že si na vás zasedla paní Smůla. Bude to jenom vaše chyba, protože nerozhodností budete sami sobě házet pomyslné klacky pod nohy.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Až do středy můžete podepisovat smlouvy, horoskop přeje také zahájení podnikání. Máte-li v pracovním týmu „diktátora“, od čtvrtka si od něho nenechte nic líbit. Aniž to tušíte, svým způsobem bude probíhat boj o získání vyšší pozice. Když mu jen o píď v něčem ustoupíte, stane se vaším šéfem, takže vás čekají hodně krušné časy.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Vše se bude točit kolem vašeho zdraví. Zejména když pravidelně ponocujete, budete ve stresu už při ranním vstávání, patrně si začnete připadat i jakoby rozlámaní. To vás ve druhé polovině týdne přinutí zamířit do lékařské ordinace, ale nepočítejte s tím, že dostanete lázně gratis. Doktor vám je sice předepíše, ale pobyt si budete muset uhradit z vlastní kapsy.

Foto: Soloviova Liudmyla, Shutterstock.com

Pokud budete ponocovat, ráno se vám nebude vstávat moc dobře. Toto upozornění se týká zejména všech BýkůFoto: Soloviova Liudmyla, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Máte-li trvalý vztah, čeká vás nejromantičtější týden tohoto roku! Varování ale mají planetární konstelace pro nezadané. Snadno totiž zaměníte vášeň a rozkoš za lásku. Zjistíte, že vás ovládají hormony nikoli city a rozum, ale je otázka, zda už nebude pozdě. Vše naznačuje, že se sexuálních radovánek nebudete ochotní vzdát, protože si na ně vypěstujete závislost.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Máte-li dům či zahradu, v následných sedmi dnech se nezastavíte. Budete natírat, sekat trávu, ale neměli byste všechno dělat sami, nýbrž zapojit do příprav na zimu celou rodinu. Ve druhé polovině týdne vám totiž začne vadit, že jste na všechno sami a že váš intimní protějšek vůbec neocení, kolik práce je za vámi. Vaše nespokojenost by mohla během víkendu vygradovat do partnerské krize.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Když to situace dovolí, nechávejte mobil doma. Jinak obvykle zazvoní v tom nejméně vhodném okamžiku. Budete klidně telefonovat i za volantem a začali byste mít pocit, že vám všechno projde. Jenže jeden hovor ke konci týdne by mohl skončit kolizí s jiným autem. Pluto navíc naznačuje, že by došlo i ke zranění, a o tuhle zkušenost určitě nestojíte!

Foto: perfectlab, Shutterstock.com

Lvi, dejte si pozor. Jsou místa, kde by se telefonovat nemělo!Foto: perfectlab, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaším krédem bude vydělat co nejvíc peněz a taky si je pořádně užít. Možná si najdete brigádu, ale ještě nebudete mít odměnu v kapse, a už budete vědět, za co ji utratíte. Jenže Slunce vám radí šetřit! Ke konci týdne se vám naskytne příležitost konečně vidět na vlastní oči svoji oblíbenou kapelu, ovšem lístky na koncert nebudou z nejlevnějších.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Skvělé bude, že lidi dokážete motivovat, jenže vaše sebevědomí bude tak velké, že budete mít sklony druhým poroučet. Tak se včas vzpamatujte, jinak riskujete konflikty, kvůli kterým se zejména členové rodiny doslova zatvrdí. Aby měli klid, přestanou s vámi komunikovat. Během víkendu by mohla nastat situace, že s vámi nebude doma mluvit ani papoušek.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Stopaře byste brát neměli, a když pojedete hromadnými prostředky, nebavte se s cestujícími. Tento týden totiž pro vaše znamení platí: „Vše, co řeknete, může být použito proti vám!“ Znepříjemnit život se vám bude snažit kvadratura Pluta se Sluncem ve vašem sektoru tajných nepřátel, nicméně když se budete řídit uvedenými radami, komplikacím se vyhnete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Čekají vás svým způsobem bezstarostné, ale hodně rušné dny! Patrně budete jenom výjimečně trávit večery doma, teprve ke konci týdne vašemu nočnímu řádění udělí stopku prázdná peněženka a spánkový deficit. Víkend tedy strávíte s rodinou, ale moc si vás neužije. Zejména v neděli totiž budete dřímat s otevřenýma očima.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Lidé narození ve znamení Střelce se doma moc neohřejí. Jedna party bude střídat druhou :-)Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Chybět vám bude cit pro zdravou míru, což se projeví hlavně při diskusích s autoritami. Klidně se pustíte do boje s úředníkem, od něhož přitom budete něco potřebovat, a to jenom proto, že vám bude vadit, jakou má moc. Když to půjde, například jednání se stavebním odborem přehoďte na někoho z rodiny, jinak se kulatého razítka hned tak nedočkáte!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Cestování byste měli omezit. Když někam vyrazíte pracovně, vrátíte se s nepořízenou. Máte-li před sebou dovolenou, patrně až na místě zjistíte, že ubytování vůbec neodpovídá tomu, co jste si zaplatili. Naštěstí se rodina postará, abyste během víkendu hodili všechny trable za hlavu a nezapomněli se smát.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Kde najít další zdroj příjmů, to vám prozradí člověk, jehož skoro neznáte, a proto mu zpočátku nebudete důvěřovat. Jeho informace si stejně ověřte, protože se bude jednat o seriózní, a hlavně dlouhodobou záležitost! Ve druhé polovině týdne se budete muset s něčím rozloučit. Bude to hodně bolestné a emočně náročné, jen tak ze dne na den se s tím nesmíříte.

Díky našemu horoskopu už víte, na co se můžete těšit. Přečetli jste si pozorně i to, na co byste si měli dávat pozor?

Reklama

Načítám